iPhone is unlocked te bestellen

Op de Engelse site van Expansys is een foto opgedoken van een unlockde iPhone die te bestellen was via de genoemde site.

Het bedrijf biedt simlockvrije iPhones aan die volgens hen zullen werken in elk Europees GSM-netwerk, zoals die van Nederland. Echter is het te betwijfelen of dit wel allemaal te vertrouwen is. Expansys staat erom bekend om als eerste toestellen op hun site te plaatsen en dan erbij vertellen dat ze de genoemde toestellen kunnen leveren.

Echter blijkt vaak dat het om een reservering gaat en de verwachtingsdatum wordt daarna snel opgeschoven met een paar weken tot maanden.

Ook zou de iPhone los te koop zijn en als we naar Amerika kijken dan wil Apple graag een deal sluiten met een provider in Europa om het apparaat exclusief met die provider te verkopen en zo de vraag te vergroten.

Overigens was het toestel pre-orderen gratis; je dient dan wel je betalingsinformatie alvast door te spelen. Wanneer het product dan leverbaar is, wordt gevraagd of je het nog steeds wilt hebben. Hierna zal er pas gebruik gemaakt worden van je betalingsgegevens.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters