iPhone krijgt fysiek toetsenbord als accessoire

De iPhone heeft welliswaar de beschikking over een onscreen-toetsenbord, maar sommige mensen gebruiken liever hardware-toetsen. Als oplossing daarvoor is er nu een nieuwe accessoire voor het apparaat gemaakt: de iTwinge, een fysiek toetsenbord dat je aan je iPhone kunt hangen.

De Apple iPhone heeft een high-tech onscreen toetsenbord als we Apple mogen geloven. Onze eigen ervaringen laten zien dat het redelijk prettig is, maar niet heel speciaal. Voor sommigen is het on-screen toetsenbord echter niet genoeg en voor deze mensen is er een nieuwe iPhone-accessoire ontworpen: de iTwinge. Dit schuif je van onder over je iPhone heen, waardoor er een fysiek toetsenbord over een deel van het scherm komt te liggen. Dat moet het typen op de iPhone vereenvoudigen en de snelheid met 40% opvoeren. Natuurlijk is het grote nadeel dat het scherm voor een groot deel bedekt wordt.

Het toetsenbordje zal vanaf 17 november verscheept worden, hoewel het niet bekend is of en wanneer het in Nederland zal belanden. De prijs in Amerika ligt op $30, hoe veel dat in Nederland gaat worden indien het toetsenbord op onze markt terechtkomt is ook niet bekend, maar het zal om en nabij de €25 liggen.

iTwinge toetsenbord

 

iTwinge toetsenbord

 

Bron: SlashGear

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters