iPhone-lader op zonne energie is extra accu

Er zijn al heel veel laders op zonne-energie, waaronder een aantal voor de iPhone. Deze accessoire, de SOLiCharger van SolLight, is echter wel heel bijzonder.

De iPhone heeft niet zo’n geweldig uithoudingsvermogen en daar worden dan ook veel oplossingen voor bedacht. Zo zagen we een golfclub-achtige iPhone oplader en ook andere manieren zijn al volop aanwezig. Zo ook laders die hun energie uit de zon halen met een zonnepaneel. Op zich niets bijzonders, want daar zijn er al heel veel van, ook voor andere gadgets. Het bedrijf SolLight is echter met een lader op zonne-energie gekomen die wel bijzonder is, vanwege een extra functionaliteit die het ding biedt.

De lader van SolLight, genaamd de SOLiCharger, is een zonnepaneel met een accu eronder. Met de accu wordt na inpluggen de iPhone-batterij opgeladen, wat verder niet zo bijzonder is. Het bijzondere aan de SOLiCharger is echter dat het apparaat zijn accu niet alleen via zonne-energie kan opladen, maar ook via de computer met een USB-kabel. Hierdoor wordt de lader dus ook zonder zonlicht een handig stukje extra power voor je iPhone. De lader is te koop voor $39,95 bij SolLigth.

iphone-solicharger-300x173 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. WiM Wim -

    Ook ik heb de lader gekocht via http://www.yourstuff.nl en deze is echt uitstekend. Had betaald via iDeal en 2 dagen later lag hij in de brievenbus. Erg handig want ik hoefde dus niet speciaal naar het postkantoor om hem op te halen.
    🙂
    🙂

  2. Denise -

    Wij krijgen hele goede reacties van klanten op de zonnelader van [url=http://www.cybersellers.nl/smilesuperstore/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=565&category_id=133&keyword=solar&option=com_virtuemart&Itemid=56]Pama[/url]. Heeft maar heel weinig licht nodig en laadt snel op.

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters