iPhone-lader op zonne energie is extra accu

Er zijn al heel veel laders op zonne-energie, waaronder een aantal voor de iPhone. Deze accessoire, de SOLiCharger van SolLight, is echter wel heel bijzonder.

De iPhone heeft niet zo’n geweldig uithoudingsvermogen en daar worden dan ook veel oplossingen voor bedacht. Zo zagen we een golfclub-achtige iPhone oplader en ook andere manieren zijn al volop aanwezig. Zo ook laders die hun energie uit de zon halen met een zonnepaneel. Op zich niets bijzonders, want daar zijn er al heel veel van, ook voor andere gadgets. Het bedrijf SolLight is echter met een lader op zonne-energie gekomen die wel bijzonder is, vanwege een extra functionaliteit die het ding biedt.

De lader van SolLight, genaamd de SOLiCharger, is een zonnepaneel met een accu eronder. Met de accu wordt na inpluggen de iPhone-batterij opgeladen, wat verder niet zo bijzonder is. Het bijzondere aan de SOLiCharger is echter dat het apparaat zijn accu niet alleen via zonne-energie kan opladen, maar ook via de computer met een USB-kabel. Hierdoor wordt de lader dus ook zonder zonlicht een handig stukje extra power voor je iPhone. De lader is te koop voor $39,95 bij SolLigth.

iphone-solicharger-300x173 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. WiM Wim -

    Ook ik heb de lader gekocht via http://www.yourstuff.nl en deze is echt uitstekend. Had betaald via iDeal en 2 dagen later lag hij in de brievenbus. Erg handig want ik hoefde dus niet speciaal naar het postkantoor om hem op te halen.
    🙂
    🙂

  2. Denise -

    Wij krijgen hele goede reacties van klanten op de zonnelader van [url=http://www.cybersellers.nl/smilesuperstore/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=565&category_id=133&keyword=solar&option=com_virtuemart&Itemid=56]Pama[/url]. Heeft maar heel weinig licht nodig en laadt snel op.

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters