iPhone-OS versie 3.1.2 nu ook te jailbreaken – Update

Eerder slaagde het iPhone Dev Team er al in om een jailbreak werkend te krijgen met versie 3.1.2 van het iPhone OS. Daarvoor moest echter wel vanaf versie 3.0 of 3.1 gejailbreakt worden. Nu is het met blackra1n mogelijk om direct vanaf 3.1.2 te jailbreaken.

iPhone jailbreak

Ook iPhone-gebruikers die hun iPhone al geüpdatet hadden naar 3.1.2 kunnen nu hun telefoon jailbreaken. Eerder was het alleen mogelijk om vanaf versie 3.0 of 3.1 te jailbreaken met een tool van het iPhone Dev Team. Hierna kon er geüpdatet worden naar de nieuwste versie van het iPhone-OS. iPhone-gebruikers die al geüpdatet hadden naar 3.1.2 moesten het dus zonder jailbreak stellen. Met het tooltje Blackra1n is het nu wel mogelijk om direct vanaf versie 3.1.2 te jailbreaken. Met deze tool is het tevens mogelijk om met een Windows-besturingssysteem de iPhone te jailbreaken. De tool van het iPhone Dev Team werkt alleen op een Mac.

De maker, George Hotz, bracht de tool vandaag uit. Op zijn weblog schreef hij dat de tool uitgebracht zou worden nadat de term “blackra1n” een trending topic werd op Twitter. Een uur later stond de tool al online. Hotz waarschuwt wel dat de iPhone niet naar versie 3.1.2 geüpdatet moet worden via iTunes. Doordat de baseband van het toestel niet gedowngradet kan worden, verliest de gebruiker zijn unlock op deze manier. Als je nog niet op firmware 3.1 draait (of hoger) en je je toestel nog wilt unlocken in de toekomst raden we je ten strengste af om al te upgraden en Blackra1n te gebruiken maar te wachten op de nieuwe versie van PwnageTool die binnenkort beschikbaar komt.

Update op 11/10/2009 om 16:00:

Je kan nu een tutorial vinden op ons forum waar in geuren en kleuren wordt uitgelegd hoe je je iPhone kunt jailbreaken met Blackra1n.

Bron: Blackra1n weblog

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters