iPhone prijzen Vodafone bekend

De website iPhoneclub meldt dat Vodafone de abonnements- en toestelprijzen voor de iPhone 4 bekend heeft gemaakt. De telco heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het toestel geleverd zal gaan worden.

Apple iPhone 4

De fansite voor de iPhone meldt dat Vodafone vijf abonnementsvormen gaat invoeren waar de iPhone 4 bijgeleverd wordt. Opvallend is dat er een limiet aan het dataverkeer wordt ingesteld. Bij de goedkopere abonnementen is die 500 mb per maand, bij de duurdere krijg je 1 gigabyte dataverkeer. Concurrent T-Mobile heeft voor haar iPhone-abonnementen geen datalimiet voor het toestel.

Bellen, internetten en sms’en gaat vanuit één bundel. De abonnementen bieden 150 tot 1000 belminuten en hebben een datalimiet van 500 MB tot 1 GB. Voor de iPhone 4 moet tussen de €0 en €429 (16GB) en tussen de €99 en €529 (32GB) worden neergeteld. Op iPhoneclub zijn screenshots te zien van de iPhonepagina’s die Vodafone kennelijk online heeft gezet, maar Vodafone is er zo te zien nog niet helemaal klaar mee, want ze zijn weer offline gehaald.

Apple iPhone 4 16GB Vodafone prijzen

 

Apple iPhone 4 32GBVodafone prijzen

 

Apple iPhone 3GS 8GBVodafone prijzen

 

Bron: iPhoneclub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. jjaja -

  heb met t-mobile bundel met snelheid van 2 mb, merk dat ik daarmee geen verschil merk met van vodafone (met hun 3,6 mb) in praktijk .. heb het al meerdere malen getest namelijk.
  1 GB haal ik makkelijk, veel surfen, downlaoden, apps die constant internet verbinding hebben etc etc. Vooral bij een iPhone kom je daar snel aan, dus is moeilijk te zeggen per persoon.

 2. koos -

  Vodafone heeft EN sneller internet EN beter netwerk.
  1 GB schrikken veel mensen af. Maar 80% van de gebruikers komen er niet aan toe.

  normaal surfen is circa 10Mb per uur…

 3. jjaja -

  Denk dat t-mobile nog steeds beter aanbod heeft, daarbij betaal ik 44,95 per maand voor 300 belmunten EN smsjes EN onbeperkt internet ( nee geen datalimiet ), daarbij worden mijn gesprekken ook niet afgerond na hele minuten, alleen 1e minuut en daarna per seconde.
  Enige reden waarom men zou kiezen voor Vodafone is dat het netwerk daar beter zou zijn, maarja ik heb met T-Mobile geen problemen zoals andere zo schreeuwen, heb gewoon 3G en snel internet. Had gehoopt dat het wellicht toch een stuk goedkoper zou zijn dan zou ik het wellicht overwegen, maar voor dit? Nee ik pas nog even..

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters