‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’

Eindelijk is er meer informatie over de nieuwe iPhone SE. Een toestel waar Apple-fans toch al wel een tijdje op zitten te wachten. Waarom? Omdat de iPhone SE 2 wederom een toestel met een gunstig prijskaartje moet worden. That’s why!

iPhone SE 2 in de eerst helft van 2018 verkrijgbaar

Een officiƫle releasedatum is natuurlijk nog onbekend, maar uit geruchten van het Chinese Economic Daily News blijkt dat Apple de iPhone SE 2 begin 2018 wil uitbrengen. Uit deze berichtgeving blijkt ook dat er een prijskaart van 450 dollar aan het toestel wordt gehangen. In principe een goedkope iPhone, maar wel duurder dat de huidige iPhone SE. Dit toestel kost met 32GB opslagruimte 419 euro.

iphone se 2

Nog weinig details bekend

De iPhone SE 2 zal de huidige SE vervangen en dus een duurder prijskaartje vervangen. Verder is er nog weinig over het toestel bekend. Hoogstwaarschijnlijk zal de chip en camera van de iPhone 6S naar de iPhone SE 2 worden gebracht. Hoe het design er verder uit ziet is onbekend. Aan de afmeting van 4-inch wordt niet gesleuteld.

Nu de eerste details van de nieuwe budget iPhone verschijnen beginnen mensen met de eerste concepten te komen. De mooiste tot nu toe komt van YouTuber ‘Concept Creator’. Hij ziet een design voor zich dat aansluit op de uiterlijke kenmerken van de iPhone X. Toch weet hij het klassieke rechthoekige uiterlijk van de iPhone 4 er ook in te verwerken. Hierdoor is het toestel zelfs mooier dan de iPhone X. De video vind je hier.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters