Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X

Alhoewel de 4-inch iPhone SE nog steeds verkrijgbaar is, wordt het wel de hoogste tijd voor een upgrade. Een nieuw design is welkom en datzelfde geldt voor vernieuwde hardware. Laat Apple maar eens naar dit concept kijken…

iPhone SE 2018 krijgt uiterlijke kenmerken van de X

Een groot applaus voor ‘Concept Creator’. De alternatieve versie van Apple’s meest compact toestel de iPhone SE krijgt in zijn ogen een mooi redesign. Een design dat aansluit op de uiterlijke kenmerken van de iPhone X, maar het klassieke rechthoekige uiterlijk van de iPhone 4 niet verliest. En dat ziet er smooth uit. Om eerlijk te zijn ziet dit concept er beter uit dan de iPhone X die Apple onlangs presenteerde.

iphone se 2

Het concept focust zich nog steeds op de 4-inch afmeting van de iPhone SE, maar biedt een randloze gebruikerservaring. De notch is ook duidelijk zichtbaar, wat suggereert naar de toevoeging van Face ID aan het toestel. Een dual-camera setup ontbreekt wel. Het is niet voor niets een ‘budget’ iPhone 📱.

Nog steeds een budget iPhone?

Uit de laatste geruchten blijkt dat Apple inderdaad een nieuwe iPhone SE in 2018 gaat presenteren. Hoogstwaarschijnlijk in het begin van het jaar. We weten alleen niet op welke markt Apple zich gaat richten. De iPhone SE-gebruikers kopen het toestel voornamelijk voor de lage(re) prijs óf de afmeting. Als de iPhone SE eruit komt te zien zoals in bovenstaand concept dan kunnen we erop rekenen dat het geen budget toestel wordt. Waar moet Apple zich volgens jou op richten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters