Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X

Alhoewel de 4-inch iPhone SE nog steeds verkrijgbaar is, wordt het wel de hoogste tijd voor een upgrade. Een nieuw design is welkom en datzelfde geldt voor vernieuwde hardware. Laat Apple maar eens naar dit concept kijken…

iPhone SE 2018 krijgt uiterlijke kenmerken van de X

Een groot applaus voor ‘Concept Creator’. De alternatieve versie van Apple’s meest compact toestel de iPhone SE krijgt in zijn ogen een mooi redesign. Een design dat aansluit op de uiterlijke kenmerken van de iPhone X, maar het klassieke rechthoekige uiterlijk van de iPhone 4 niet verliest. En dat ziet er smooth uit. Om eerlijk te zijn ziet dit concept er beter uit dan de iPhone X die Apple onlangs presenteerde.

iphone se 2

Het concept focust zich nog steeds op de 4-inch afmeting van de iPhone SE, maar biedt een randloze gebruikerservaring. De notch is ook duidelijk zichtbaar, wat suggereert naar de toevoeging van Face ID aan het toestel. Een dual-camera setup ontbreekt wel. Het is niet voor niets een ‘budget’ iPhone 📱.

Nog steeds een budget iPhone?

Uit de laatste geruchten blijkt dat Apple inderdaad een nieuwe iPhone SE in 2018 gaat presenteren. Hoogstwaarschijnlijk in het begin van het jaar. We weten alleen niet op welke markt Apple zich gaat richten. De iPhone SE-gebruikers kopen het toestel voornamelijk voor de lage(re) prijs óf de afmeting. Als de iPhone SE eruit komt te zien zoals in bovenstaand concept dan kunnen we erop rekenen dat het geen budget toestel wordt. Waar moet Apple zich volgens jou op richten?

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters