Een nieuw concept van de iPhone SE 2 biedt overeenkomsten met de iPhone X

Alhoewel de 4-inch iPhone SE nog steeds verkrijgbaar is, wordt het wel de hoogste tijd voor een upgrade. Een nieuw design is welkom en datzelfde geldt voor vernieuwde hardware. Laat Apple maar eens naar dit concept kijken…

iPhone SE 2018 krijgt uiterlijke kenmerken van de X

Een groot applaus voor ‘Concept Creator’. De alternatieve versie van Apple’s meest compact toestel de iPhone SE krijgt in zijn ogen een mooi redesign. Een design dat aansluit op de uiterlijke kenmerken van de iPhone X, maar het klassieke rechthoekige uiterlijk van de iPhone 4 niet verliest. En dat ziet er smooth uit. Om eerlijk te zijn ziet dit concept er beter uit dan de iPhone X die Apple onlangs presenteerde.

iphone se 2

Het concept focust zich nog steeds op de 4-inch afmeting van de iPhone SE, maar biedt een randloze gebruikerservaring. De notch is ook duidelijk zichtbaar, wat suggereert naar de toevoeging van Face ID aan het toestel. Een dual-camera setup ontbreekt wel. Het is niet voor niets een ‘budget’ iPhone 📱.

Nog steeds een budget iPhone?

Uit de laatste geruchten blijkt dat Apple inderdaad een nieuwe iPhone SE in 2018 gaat presenteren. Hoogstwaarschijnlijk in het begin van het jaar. We weten alleen niet op welke markt Apple zich gaat richten. De iPhone SE-gebruikers kopen het toestel voornamelijk voor de lage(re) prijs óf de afmeting. Als de iPhone SE eruit komt te zien zoals in bovenstaand concept dan kunnen we erop rekenen dat het geen budget toestel wordt. Waar moet Apple zich volgens jou op richten?

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters