We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2

Hoewel Apple zelf nog niks heeft gezegd over een opvolger van de iPhone SE, zou het bedrijf volgens verschillende casemakers op de Global Sources Mobile Electronics Show in Hong Kong binnenkort de iPhone SE 2 lanceren. Het zou volgens de case fabrikanten volgende maand al zover kunnen zijn.

Geen notch, wel vingerafdrukscanner

Waar alle nieuwe iPhones en veel Android toestellen in de ban zijn van de notch, zou de iPhone SE 2 niet onder de betovering van de inham zijn gevallen en nog enigszins zijn eigen ding doen. De smartphone zou nog gewoon komen met een vingerafdrukscanner, welke waarschijnlijk aan de voorkant komt. Dat zal vermoedelijk dan weer leiden tot een 4 inch display met behoorlijke randen aan de boven en onderkant.

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)
iPhone SE

Draadloos opladen, maar geen headphone jack

Waar de iPhone SE 2 Apple’s nieuwe designlijn wel zou volgen, is in het dumpen van de headphone jack en de aluminium behuizing van de originele iPhone SE. Aan de achterkant zou de opvolger uitgerust worden met glas, wat doet vermoeden dat het toestel ook draadloos opgeladen zal kunnen worden. Verder zou de telefoon komen met de A10 Fusion chipset van de iPhone 7 en niet met de allerlaatste A11 Bionic chip.

iPhone SE 2 volgende maand of tijdens WWDC?

Het is de vraag of de casemakers gelijk hebben en Apple inderdaad volgende maand al de iPhone SE 2 lanceert. Als het apparaat er echt aan zit te komen, is het waarschijnlijker dat Apple ervoor kiest de telefoon begin juni te onthullen tijdens zijn Worldwide Developers Conference 2018 in Californië.

Via: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters