We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2

Hoewel Apple zelf nog niks heeft gezegd over een opvolger van de iPhone SE, zou het bedrijf volgens verschillende casemakers op de Global Sources Mobile Electronics Show in Hong Kong binnenkort de iPhone SE 2 lanceren. Het zou volgens de case fabrikanten volgende maand al zover kunnen zijn.

Geen notch, wel vingerafdrukscanner

Waar alle nieuwe iPhones en veel Android toestellen in de ban zijn van de notch, zou de iPhone SE 2 niet onder de betovering van de inham zijn gevallen en nog enigszins zijn eigen ding doen. De smartphone zou nog gewoon komen met een vingerafdrukscanner, welke waarschijnlijk aan de voorkant komt. Dat zal vermoedelijk dan weer leiden tot een 4 inch display met behoorlijke randen aan de boven en onderkant.

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)
iPhone SE

Draadloos opladen, maar geen headphone jack

Waar de iPhone SE 2 Apple’s nieuwe designlijn wel zou volgen, is in het dumpen van de headphone jack en de aluminium behuizing van de originele iPhone SE. Aan de achterkant zou de opvolger uitgerust worden met glas, wat doet vermoeden dat het toestel ook draadloos opgeladen zal kunnen worden. Verder zou de telefoon komen met de A10 Fusion chipset van de iPhone 7 en niet met de allerlaatste A11 Bionic chip.

iPhone SE 2 volgende maand of tijdens WWDC?

Het is de vraag of de casemakers gelijk hebben en Apple inderdaad volgende maand al de iPhone SE 2 lanceert. Als het apparaat er echt aan zit te komen, is het waarschijnlijker dat Apple ervoor kiest de telefoon begin juni te onthullen tijdens zijn Worldwide Developers Conference 2018 in Californië.

Via: PhoneArena

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters