We hebben slecht nieuws over de iPhone SE 2

Sinds vorig jaar doen er al geruchten de ronde rondom de iPhone SE 2, of iPhone SE (2018). Sinds een aantal weken zijn ze een stuk concreter geworden. Sterker nog, hoesjesmaker Olixar heeft al renders getoond. De afbeeldingen zijn naar eigen zeggen gebaseerd op schema’s van Apple zelf.

We weten minder over de iPhone SE 2 dan we dachten

Naar verwachting komt Apple met een modern design, in een oud jasje. Oftewel: de dunne schermranden en notch van de iPhone X, in het compacte frame van de originele iPhone SE. Maar wanneer kunnen we de onthulling van dit budgetmodel verwachten? De WWDC leek een mooie optie, begin juni.

Nu wordt dat gerucht echter ontkracht door verschillende accessoiremakers. Het gaat om fabrikanten die hun producten toonden tijdens de Japan IT Week Spring Mobile Solutions Expo. Volgens hen is Apple nog steeds niet begonnen met de productie van de iPhone SE 2. Of iPhone SE (2018), afhankelijk van wie je het vraagt.

iPhone SE (2018) iPhone SE 2

En tja, als Apple nu nog de productie op gang moet brengen, dan is een lancering in het tweede kwartaal onmogelijk. Sterker nog, bronnen uit de industrie scheppen een heel ander beeld dan Olixar. Het budgetmodel is naar verluidt nog volop in ontwikkeling. Apple zou nog steeds moeten bepalen of de iPhone een notch, TrueDepth camera en dunne schermranden krijgt.

De saaie optie met dikke schermranden en upgrades onder de motorkap ligt dus nog steeds op tafel. Verder overweegt Apple naar verluidt ook nog steeds een groter 6-inch scherm. Dag compacte iPhone SE! Wellicht wordt de SE-serie zo geheel vervangen door een budgetmodel van de opvolger van de iPhone X.

Dat Apple aan een budgetmodel werkt, is duidelijk. Wat minder duidelijk blijkt, is in welke serie we de budgettopper kunnen verwachten. Wellicht past de iPhone SE-serie niet meer in de overzichtelijkere toekomstige lineup van de techgigant. Dan hebben we dus nog meer om afscheid van te nemen, naast Touch ID en de headphone jack. September wordt de bestemde maand, als we de fabrikanten moeten geloven.

Vooralsnog blijft het allemaal een kwestie van geruchten en leaks. Neem dit soort nieuws dus voorlopig met een gezonde korrel zout! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

🔥Lees ook: Geniet alvast van de iPhone X Plus

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters