‘Apple onthult deze maand nieuwe 128GB iPhone SE’

Het lijkt er sterk op dat Apple nog deze maand de opvolger van de iPhone SE gaat onthullen. Naar verluidt krijgen de nieuwe modellen meer opslaggeheugen.

iPhone SE

Onlangs doken er geruchten op dat Apple dit jaar geen nieuwe iPhone SE zou onthullen. Het lijkt er nu toch op dat we wel een opvolger kunnen verwachten. Naar verluidt gaat Apple namelijk een 128GB iPhone SE onthullen in maart. Deze maand nog dus.

Target

De Amerikaanse winkelketen Target kreeg deze week de opdracht om (een groot gedeelte van) zijn voorraad aan iPhone SE exemplaren terug te sturen naar Apple. Het gaat om de 16GB en 64GB varianten, in alle kleuren.

Apple kan de toestellen ook terugnemen vanwege teruglopende verkopen, maar die kans is klein. De timing met het event in maart is immers wel heel toevallig. Een manager van Target heeft aangegeven dat de keten sinds de lancering van de iPhone 7 geen nieuwe iPhone SE Exemplaren heeft ontvangen.

Meer opslaggeheugen

Is het dan toch tijd voor een nieuwe generatie? Vandaag beweerde een bron binnen de leveranciersketen van Apple dat de iPhone SE net zoals de iPhone 7 een upgrade qua opslaggeheugen krijgt. In plaats van de huidige 16GB en 32GB varianten komt Apple naar verluidt met een 32GB en 128GB variant.

Nieuwe iPads

Het is verder niet duidelijk hoe de nieuwe iPhone verder van zijn voorganger gaat verschillen. Daar gaan we echter dus zeer binnenkort al achterkomen. De nieuwe iPhone zal in ieder geval niet de show gaan stelen. Apple zal waarschijnlijk focussen op de nieuwe 10.5-inch iPad Pro, evenals een rode iPhone 7. In Nederland is de iPhone SE overigens nog volop verkrijgbaar. Hier hebben we de beste deals voor je op een rijtje gezet.

Bron: MacRumors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters