Apple iPhone SE verkrijgbaar in Nederland

Hoewel Apple de iPhone SE pas op 5 april officieel in Nederland uit zal brengen, is de smartphone nu al verkrijgbaar in ons land. Webshop Belsimpel is naar eigen zeggen donderdag begonnen met het uitleveren van orders.

Niet alle varianten

Apple iPhone SEWie het toestel niet voorbesteld heeft, kan ook bij de webwinkel terecht. Vier van de acht versies zijn per direct leverbaar, zo leert een blik op de site van Belsimpel. Het gaat om de 16GB-variant in goud en roségoud en de 64GB-variant in goud en zwart. Voor de andere versies zul je nog even moeten wachten, waarschijnlijk tot de officiële release van de iPhone SE op 5 april. De prijzen die Belsimpel aanhoudt komen overeen met de adviesprijzen van de iPhone SE: €489 voor de 16GB-variant en €589 voor de 64GB-variant. In combinatie met een abonnement vanaf €30 per maand is de iPhone SE gratis verkrijgbaar. Dat kan in combinatie met een abonnement van Tele2 of hollandsnieuwe.

iPhone SE

De iPhone SE werd afgelopen maand aangekondigd en is een soort geavanceerde versie van de iPhone 5s. De nieuwe iPhone heeft hetzelfde ontwerp als zijn inmiddels bejaarde voorganger. De specificaties komen echter grotendeels overeen met die van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De iPhone SE heeft dezelfde Apple A9-processor als zijn grote broers en aan de achterkant prijkt dezelfde 12-megapixelcamera. Optische beeldstabilisatie moet de iPhone SE ontberen en de selfiecamera is een ouder 1,2-megapixel exemplaar. De schermdiagonaal is 4 inch en het display heeft een resolutie van 640×1136 pixels. In tegenstelling tot de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, ondersteunt de iPhone SE geen 3D touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters