Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE

Sinds het verschijnen van de iPhone SE zijn er al geruchten over een mogelijke iPhone SE2 en het lijkt erop alsof het ongrijpbare toestel nu misschien eindelijk is opgedoken. In een filmpje, dat op de Chinese social media site Weibo opdook, is een toestel te zien dat lijkt op een kruising tussen de iPhone SE en iPhone X.

Smallere randen en dubbele camera

Het toestel in de video ziet eruit als een iPhone SE, maar dan met de opvallende notch van de iPhone X. Wat het design betreft, zijn er uiteraard wel wat moderne updates. Zo zijn de randen rondom het display bijvoorbeeld een stuk smaller geworden, dan bij de originele iPhone SE. Ook heeft de mogelijke iPhone SE2 aan de achterkant een dubbele camera gekregen.

iPhone SE2 (mogelijk)

Of toch geen iPhone SE2?

Op eerste gezicht lijkt het om een echt Apple toestel te gaan en er wordt zelfs met de smartphone geïnteracteerd via iPhone X-achtige swipes. Kleine details lijken echter toch niet helemaal te kloppen. Dat doet weer vermoeden dat het misschien toch om een Android toestel gaat, dat een iPhone imiteert.

Meer info tijdens Apple event

Apple zelf heeft nog geen plannen bekend gemaakt over een aankomende iPhone SE2. Het ziet ernaar uit dat we dit jaar een nieuwe 5,8 inch iPhone X mogen verwachten, samen met zijn 6,5 inch grotere Plus broer en nog een budget broertje met een LCD display. Wie weet dat daar dan nog iPhone SE2 tussen zit. Apple heeft heeft onlangs uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 27 maart. Mogelijk krijgen we dan meer te horen over de ongrijpbare iPhone SE2.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters