'iPhone-software 3.0 krijgt zeker knippen en plakken'

De gadget liefhebber Kevin Rose heeft meer details naar buiten gebracht over de knippen en plakken-functionaliteit die in de iPhone 3.0-software zal gaan zitten. Daarnaast zal er volgens de geruchten geen mms-ondersteuning aanwezig zijn en ook video’s opnemen zal niet tot de mogelijkheden behoren.

Oprichter van Digg.com en gadgetliefhebber Kevin Rose heeft in een uitzending gemeld dat de nieuwe iPhone-software knippen en plakken als functionaliteit zal gaan krijgen. In de video van Rose wordt uitgelegd hoe de nieuwe functie werkt. Zo zul je door twee keer te tikken op een woord een nieuwe pop-up krijgen waarin twee aanhalingstekens aanwezig zijn. De tekens kun je zelf in een zin positioneren om zo aan te geven wat je wilt kopiëren of knippen. Hierna ga je ergens anders in een zin staan waar je na lang indrukken de optie krijgt om te plakken. Opmerkelijk is dat Rose deze functionaliteit in detail kan beschrijven, iets wat erop kan duiden dat hij inside informatie heeft gekregen vanuit Apple.

Naast deze nieuwe functionaliteit zal er ook een vernieuwd springboard aanwezig zijn waarbij je alles kunt onderbrengen in categorieën en andere thema’s. Tot slot wist Rose ook nog te melden dat er geen mms-mogelijkheden in 3.0 zullen zitten en dat het opnemen van video’s eveneens is geschrapt. Overigens wist Rose ook te melden dat er geen applicaties op de achtergrond zullen kunnen draaien. De software preview zal aanstaande dinsdag gaan plaatsvinden op het hoofdkwartier van Apple.

iPhone software 3.0 Kevin Rose 

Bron: macrumors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Automon Pokémon Go Politie

Politie Nederland komt met eigen variant Pokémon Go: Automon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters