'iPhone-software 3.0 krijgt zeker knippen en plakken'

De gadget liefhebber Kevin Rose heeft meer details naar buiten gebracht over de knippen en plakken-functionaliteit die in de iPhone 3.0-software zal gaan zitten. Daarnaast zal er volgens de geruchten geen mms-ondersteuning aanwezig zijn en ook video’s opnemen zal niet tot de mogelijkheden behoren.

Oprichter van Digg.com en gadgetliefhebber Kevin Rose heeft in een uitzending gemeld dat de nieuwe iPhone-software knippen en plakken als functionaliteit zal gaan krijgen. In de video van Rose wordt uitgelegd hoe de nieuwe functie werkt. Zo zul je door twee keer te tikken op een woord een nieuwe pop-up krijgen waarin twee aanhalingstekens aanwezig zijn. De tekens kun je zelf in een zin positioneren om zo aan te geven wat je wilt kopiëren of knippen. Hierna ga je ergens anders in een zin staan waar je na lang indrukken de optie krijgt om te plakken. Opmerkelijk is dat Rose deze functionaliteit in detail kan beschrijven, iets wat erop kan duiden dat hij inside informatie heeft gekregen vanuit Apple.

Naast deze nieuwe functionaliteit zal er ook een vernieuwd springboard aanwezig zijn waarbij je alles kunt onderbrengen in categorieën en andere thema’s. Tot slot wist Rose ook nog te melden dat er geen mms-mogelijkheden in 3.0 zullen zitten en dat het opnemen van video’s eveneens is geschrapt. Overigens wist Rose ook te melden dat er geen applicaties op de achtergrond zullen kunnen draaien. De software preview zal aanstaande dinsdag gaan plaatsvinden op het hoofdkwartier van Apple.

iPhone software 3.0 Kevin Rose 

Bron: macrumors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters