iPhone tethering in aantocht samen met andere nieuwe functies

Op het internet zijn sinds de preview van iPhone software 3.0 nieuwe functionaliteiten aan het licht gekomen van de nieuwe software voor de iPhone. Zo zijn er screenshots opgedoken van de iPhone tethering-applicatie en van een nieuwe Podcast-functionaliteit.

iPhone tethering

Sinds de preview van Apple van iPhone software 3.0 zijn er genoeg nieuwe geruchten naar buiten gekomen over nieuwe functionaliteiten die ook in de software zullen gaan zitten. Het belangrijkste gerucht is dat de iPhone tethering zal gaan ondersteunen. En developer zat te hacken in een nieuwe API en vervolgens wist hij de nieuwe functie te unlocken. Tethering houdt in dat je de iPhone als modem voor je laptop kunt gebruiken via Bluetooth of usb. Tijdens de vraag- en antwoordsessie die na het event plaatsvond, liet Apple al weten dat ze de applicatie al op de planken hebben liggen die dit mogelijk moet gaan maken. Inmiddels zijn ook de eerste screenshots van de applicatie uitgelekt en daarop is te zien dat je de iPhone zowel via Bluetooth als via usb kunt gebruiken als modem. Simpelweg door een knop om te gooien zet je de functionaliteit aan en vervolgens zul je op het homescherm aan de bovenkant zien dat je telefoon als modem fungeert.

Volgens ingewijden vinden er op dit moment nog gesprekken plaats met de grotere providers over de kosten die dit met zich mee kan brengen. Iedereen gaat er echter wel van uit dat de functionaliteit beschikbaar zal zijn als de iPhone software 3.0 vrijgegeven wordt.

iPhone podcast

Apple zou volgens de geruchten ook werken aan meer functionaliteit voor de podcast functie van de iPhone. Zo zou je nu meer controle krijgen over de podcast wat in zal houden dat je zult kunnen rewinden en door zult kunnen spoelen. Daarnaast zou je de podcast link gelijk kunnen mailen via een nieuwe mail knop die de mail.app op de iPhone vervolgens opent.

Andere bloggers weten ook te melden dat de MobileMe functionaliteit is uitgebreid. Zo zou er een nieuwe Find My iPhone functie in zitten die via de MobileMe dienst van Apple verloren iPhones terug zou kunnen vinden, aldus de bloggers. De functionaliteit zou gebruik maken van de GPS chip die in de iPhone zit en vervolgens zouden de coördinaten van het toestel worden doorgestuurd naar het ingestelde e-mail account van de MobileMe gebruiker. De functionaliteit is nog niet bevestigd maar ingewijden weten te melden dat ook deze nieuwe functie aanwezig zal zijn in de vernieuwde software die rond de zomer uit zal moeten komen.

findiphone

 

Bron: The iPhoneblog

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters