'iPhone wordt te heet'

De iPhone heeft veel probleempjes en ook dat het toestel erg warm kan worden is geen nieuwtje meer. Een recent incident met een Italiaanse blogger is echter wel erg bijzonder. Tijdens het opladen vatte zijn iPhone vlam bij de laderingang omdat hij te heet geworden was.

iPhone 3G brandende lader

De iPhone 3G kent erg veel problemen zoals haarscheurtjes, spontaan barstende displays en vervorming door hitte bij het laden. Dat laatste geval blijkt nu niet het enige te zijn wat kan gebeuren door de grote warmteonwikkeling bij het laden van de iPhone. Tim Colbourne, een Italiaanse blogger, had namelijk de pech dat zijn iPhone tijdens het laden vlam vatte bij de ingang van de lader. Zoals te zien in de afbeelding hiernaast, is zijn lader helemaal gesmolten en verschroeid. De iPhone zelf lijkt niet zo veel schade te hebben opgelopen, maar kwalijk blijft het zeker.

Na zijn incident ging Tim op onderzoek uit of dit misschien eerder ook al gebeurd was en toen kwam hij een gelijk incident tegen dat vorig jaar in Zweden plaatsvond. Waarschijnlijk zullen er nog wel meer incidenten zijn, hoewel het dus geen veel voorkomend probleem lijkt te zijn. De ongelukkige Zweed wiens iPhone verbrandde heeft het toestel na heel veel moeite kunnen inruilen voor een nieuwe iPhone, laten we hopen dat het claimen van een nieuw toestel in toekomstige gevallen wat makkelijker gaat.

Bron: Engadget

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters