'iPhone wordt te heet'

De iPhone heeft veel probleempjes en ook dat het toestel erg warm kan worden is geen nieuwtje meer. Een recent incident met een Italiaanse blogger is echter wel erg bijzonder. Tijdens het opladen vatte zijn iPhone vlam bij de laderingang omdat hij te heet geworden was.

iPhone 3G brandende lader

De iPhone 3G kent erg veel problemen zoals haarscheurtjes, spontaan barstende displays en vervorming door hitte bij het laden. Dat laatste geval blijkt nu niet het enige te zijn wat kan gebeuren door de grote warmteonwikkeling bij het laden van de iPhone. Tim Colbourne, een Italiaanse blogger, had namelijk de pech dat zijn iPhone tijdens het laden vlam vatte bij de ingang van de lader. Zoals te zien in de afbeelding hiernaast, is zijn lader helemaal gesmolten en verschroeid. De iPhone zelf lijkt niet zo veel schade te hebben opgelopen, maar kwalijk blijft het zeker.

Na zijn incident ging Tim op onderzoek uit of dit misschien eerder ook al gebeurd was en toen kwam hij een gelijk incident tegen dat vorig jaar in Zweden plaatsvond. Waarschijnlijk zullen er nog wel meer incidenten zijn, hoewel het dus geen veel voorkomend probleem lijkt te zijn. De ongelukkige Zweed wiens iPhone verbrandde heeft het toestel na heel veel moeite kunnen inruilen voor een nieuwe iPhone, laten we hopen dat het claimen van een nieuw toestel in toekomstige gevallen wat makkelijker gaat.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters