Details opvolgers iPhone X gelekt: notch, dual-sim en meer!

Nieuwe bronnen wijzen erop dat Apple voor volgend jaar aan drie iPhones werkt. Twee van de drie modellen zijn directe opvolgers van de iPhone X. Oftewel, met OLED-panelen en een vergelijkbaar design. Het derde model wordt een LCD-variant, maar daarmee ontspring je als consument niet de notch-dans. Apple wil naar verluidt Face ID naar alle nieuwe modellen gaan brengen. Dat bevestigt eenĀ insider.

iPhone X in 2018

Volgens analisten krijgen alledrie de nieuwe iPhones dus een notch. Dat is de inham bovenin het scherm van de iPhone X. Daarin zitten de sensoren verwerkt waarmee jouw gezicht herkend kan worden. Ontzettend handig, maar het effect op het design is nou niet bepaald geliefd. Nu kun je daaraan ontkomen met de iPhone 8, een toestel dat onder de motorkap even krachtig is als de iPhone X.

Apple iPhone X inbranden

Volgend jaar niet meer. Althans, als we de geruchten moeten geloven. We hebben nog iets minder dan een jaar te gaan, dus de plannen van Apple kunnen nog veranderen. Ook is er gelekt dat de nieuwe iPhones tot wel 512GB aan opslaggeheugen krijgen. Daarnaast gaat de iPhone X Plus dual-sim ondersteuning krijgen. Niet verkeerd!

Analisten verwachten een 6.5-inch en een 5.8-inch OLED-iPhone. Qua prestaties zal Apple in 2018 geen grote stappen zetten. Dat is ook niet nodig, want de chip van de iPhone X veegt de vloer aan met de concurrentie. Het goedkopere LCD-model gaat naar verluidt tussen de 650 en 900 dollar kosten. Het is onduidelijk hoe groot het scherm gaat worden, maar je kunt rekenen op Face ID. Voor 3D Touch en een dubbele camera zul je echter door moeten sparen voor de OLED-modellen.

Voorlopig blijven het allemaal speculatie en voorzichtige plannen. Check ook de laatste nieuwtjes rondom de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Of bekijk de nieuwe emoji’s die volgend jaar naar jouw toestel gaan komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters