Zo ziet de iPhone X 2018 eruit met een kleinere inham

Toen de iPhone X eind vorig jaar eindelijk uitkwam was er behoorlijk wat commentaar over de hap in het scherm aan de bovenkant, oftewel de beruchte inham. Het lijkt erop dat Apple dit commentaar niet heeft genegeerd. Volgens nieuwe berichten zou de iPhone X 2018 namelijk komen met een minder diepe notch.

Kleinere inham iPhone X 2018

Een serie concept renders van het nieuwe toestel laat zien hoe de iPhone X 2018 er dan uit zou komen te zien, vergeleken met het huidige model. Als je de twee toestellen naast elkaar ziet, valt inderdaad op dat de inham van de nieuwe X een stuk minder opvallend is dan die van zijn voorganger. Dat zorgt ervoor dat je meteen een extra stukje scherm wint.

iPhone x 2018 concept

Randloos design met miniemere randen

Apple zou volgens de renders echter nog verder gaan om gebruikers meer schermoppervlakte te bieden, door de randen rondom het display nog miniemer te maken. De iPhone X was het eerste Apple toestel dat meedeed aan het populaire design met zo smal mogelijke randen aan de voorkant. Dit jaar zou Apple de randen dus nog verder duwen om het randloze design nog randlozer te maken. Om de strakke lijnen door te zetten zou ook de camera aan de achterkant niet meer uitsteken.

iPhone X 2018 concept

Dual sim feature

Verder is op de renders te zien dat de nieuwe iPhone X zou komen met de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijkertijd in het toestel te stoppen. Deze dual sim feature zien we steeds vaker bij Android toestellen en volgens de berichten zou Apple dit jaar hierin volgen. Het is de vraag of dit inderdaad klopt, aangezien Apple juist af lijkt te willen van losse simkaarten.

iPhone X 2018 concept

Virtuele eSim de toekomst?

Zo is de mobiele connectiviteit bij de Apple Watch 3 serie al ingebouwd in de vorm van een eSim. Dit is een veel kleinere virtuele simkaart, waarbij je zelf kunt doorgeven welke provider je hebt. Onder andere T-Mobile, Vodafone en Tele2 zeggen de virtuele simkaart te gaan ondersteunen.

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters