Maak kennis met de peperdure iPhone X Bentley Edition

De iPhone X is zonder twijfel het meest premium toestel dat Apple ooit heeft uitgebracht. iPhones zijn altijd al de duurdere smartphones op de markt geweest, en het nieuwste model doet daar nog een flinke schep bovenop. Het is de eerste iPhone met een OLED-scherm. Samsung was de enige die op zo’n grote schaal OLED-panelen kan produceren.

Apple iPhone X Bentley Edition

Oftewel, Apple was/is zwaar afhankelijk van zijn grootste concurrent. Samsung maakt daar maar al te gretig gebruik van door een recordbedrag voor het component te vragen. Het resultaat? De iPhone X kost in Nederland bijvoorbeeld minstens 1159 euro. En dan hebben we het over het basismodel. Niet geheel toevallig blijken de verkopen dan ook tegen te vallen.

Het kan altijd luxueuzer. Heb je een gevulde bankrekening, of heb je meer geld met Bitcoins verdiend dan je uitgeven kan? Dan wijzen we je graag op vaak Aziatische bedrijfjes die bizar dure gemodificeerde iPhones verkopen. Of andere toestellen. Check bijvoorbeeld de Trump-Putin editie van de Nokia 3310.

Apple iPhone X Bentley Edition

Dit keer gaat het om een bedrijf genaamd Golden Ace Geneva. Dan denk je meteen aan Zwitserland, maar stiekem is het een Vietnamese toko. Ze hebben zojuist een nieuw toestel onthuld: de iPhone X Bentley Edition. Het logo van Apple is vervangen voor dat van het automerk. De tekst “Special Edition for Bentley” op de achterkant bevestigt nog eens de exclusiviteit.

Aan de zijkanten en rondom de camera zit een 18 karaats gouden trim. Er worden uiteindelijk slechts honderd exemplaren geproduceerd. De prijs is helaas niet bekend, maar reken gerust op meer dan 5000 dollar. Toch lijkt de speciale editie van de iPhone X nu al uitverkocht te zijn… Ach, dat is misschien maar goed ook, dan kun je ook niet verleid worden. Hier kun je de andere luxueuze uitvoeringen van dit merkwaardige bedrijfje checken. Check ook het laatste nieuws over de opvolgers van de iPhone X.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters