Camerasamples: deze foto’s zijn met de Apple iPhone X en iPhone 8 Plus genomen

Apple heeft de eerste officiele camerasamples van de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X gedeeld. Natuurlijk komt er een hoop bij kijken, maar dat neemt niet weg dat de foto’s indrukwekkend zijn. We zetten ze voor je op een rijtje.

Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X: nog mooiere foto’s

Maak jij vaak foto’s met je smartphone? Eigenlijk is dat haast een retorische vraag, want wie haalt er nou niet dagelijks zijn toestel tevoorschijn om ergens een fotootje van te nemen? De een doet het wat serieuzer dan de ander, maar voor bijna elke gebruiker is het een belangrijk onderdeel van zijn of haar smartphone.

Apple’s jaarlijkse iPhone-event is dan ook zeer interessant. De techgigant onthulde dit keer drie nieuwe smartphones. Dan hebben we het over de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X. De aandacht werd vooral gelegd op de iPhone X, een toestel dat met een gloednieuw design de tiende verjaardag van de originele iPhone viert.

Apple iPhone 8 Apple iPhone X

Je zou bijna vergeten dat er op cameragebied ook het een en ander is veranderd. De augmented reality-camera van de iPhone X is een onbetwist hoogtepunt, maar ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn uitgerust met betere camera’s.

Aan de achterkant van de iPhone X zit een dubbele camera. De setup bestaat uit een 12MP camera met een diafragma van f/1.8 en een 12MP f/2.4 telefoto-lens met dubbele zoom. Beide camera’s hebben optische beeldstabilisatie, een flinke verbetering ten opzichte van de vorige generatie iPhones. Ook Portrait Mode is weer terug, en nieuwe real-time lichteffecten.

Dit keer kan ook de selfiecamera Portrait Mode gebruiken. De TrueDepth camera die normaliter gebruikt wordt voor Face ID, kan in combinatie met de selfiecamera het effect toepassen. De iPhone 8 heeft een 12MP camera aan de achterkant en een 7MP camera aan de voorkant. De iPhone 8 Plus voegt daar nog eens een 12MP telefoto-lens aan toe.

Allemaal leuk en aardig, maar wat levert dat op? Apple heeft de eerste officiële camerasamples van de nieuwe iPhones vrijgegeven. Je kunt nu dus zelf oordelen. Houd er wel rekening mee dat er een hoop gear aan te pas komt om dit promotiemateriaal te maken. Ja, de foto’s zijn vast echt met de nieuwe iPhones gemaakt, maar er komt een hoop bij kijken, zoals deze video laat zien.

Apple iPhone X cameramples

Apple iPhone X camerasamples

Apple iPhone X camerasamples Apple iPhone X camerasamples Apple iPhone X camerasamples Apple iPhone X camerasamples Apple iPhone X camerasamples Apple iPhone X camerasamples Apple iPhone X camerasamples

Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus camerasamples

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus camerasamples

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Miele -

      Ehm… als u moeilijk wil doen, schrijf dan tenminste correct: “als vakkundig (met twee k’s) vind ik dat de meeste foto’s toch onderbelicht zijn…”
      … en dat vind ik nu niet (en ik ben nu niet zo vakkundig met twee k’s)

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters