Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen

De iPhone X is nu alweer een tijdje uit en we wachten alweer vol spanning op zijn opvolger. Het is wat vroeg voor gelekte renders, dus gaan mensen voorlopig lekker zelf aan de slag met bedenken hoe hij eruit zal komen te zien. Eén van deze mensen is Lee Gunho uit Korea en we moeten zeggen dat we het niet erg zouden vinden als de iPhone X opvolger er inderdaad zo uit zou zien. 

Weg met afgeronde hoeken

Het concept van Gunho gaat wat design betreft terug naar de vormen van de iPhone 5. De afgeronde hoeken van de iPhone X zijn weer recht geworden, wat er op de één of andere manier toch beter uitziet ondanks dat alles tegenwoordig afgerond wordt. De randen rondom het display zijn zowat verdwenen, waardoor je nog meer geniet van een full screen ervaring.

iPhone X concept

iPhone X met in-display vingerafdrukscanner

Bijzonder aan het concept is dat het toestel is uitgerust met een vingerafdrukscanner, terwijl Apple juist klaar lijkt te zijn met het scannen van vingers. Wat de scanner nog opvallender maakt, is dat hij verwerkt is in het display. We zijn vorig jaar redelijk bezig gehouden met het wel of niet komen van in-display vingerafdrukscanners en volgens Gunho kan Apple dit best implementeren bij de volgende iPhone X. De designer lijkt niet gediend te zijn van de notch en heeft deze dan ook gewoon verwijderd.

Weg met de notch

Het is een mooi concept, maar lijkt helaas niet erg realistisch. De notch lijkt namelijk in ieder geval dit jaar te blijven en er komen zelfs een behoorlijke lijst aan Android toestellen met hun eigen versie van de inham. Ook de naam van het toestel lijkt niet helemaal plausibel te zijn. Het concept toestel gaat onder de naam iPhone X2, maar wat Apple echt van plan is met de naam is nog onduidelijk. Het zou een iPhone X(2018) kunnen worden of misschien zelfs een iPhone XI. Ze hebben in ieder geval nog wel even tijd om erover na te denken.

Via: BGR

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters