iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID

De iPhone X is nu alweer een tijdje uit, maar nog steeds blijven gebruikers nieuwe features ontdekken. De belangrijkste taak van Face ID is natuurlijk ervoor zorgen dat alleen jij je toestel kunt ontgrendelen. Maar het werd al gauw duidelijk dat Face ID ook een meer speelse kant heeft met de nieuwe Animoji’s. Onlangs ontdekte een Reddit gebruiker dat Face ID ook zeer welkom is in de ochtend, wanneer je alarm weer eens dictatoriale neigingen vertoont.

Face ID helpt ’s ochtends een handje mee

De meeste mensen kennen het bekende spelletje met het alarm in de ochtend. Je stelt uiteraard zelf in wanneer deze af moet gaan, maar zonder uitzondering gaat hij toch vroeger af dan je uiteindelijk zou willen. Hierop volgt het snooze spelletje, waarbij je om de zoveel minuten het alarm de mond snoert en je hem eigenlijk gewoon een uur later had moeten instellen. De Face ID feature van de iPhone X begrijpt deze strijd blijkbaar maar al te goed en helpt een handje mee om je leven ’s ochtends wat dragelijker te maken.

Face ID

Volume alarm wordt zachter bij kijken naar iPhone X

Een Reddit gebruiker ontdekte dat het loont om bij het afgaan van je alarm en blik te werpen op je iPhone X. De gebruiker beschrijft hoe hij ’s ochtends wakker werd van het alarm en bemerkte dat het volume van het alarm werd verlaagd, toen hij naar het toestel keek. Om er zeker van te zijn dat hij niet nog in dromenland was, probeerde hij het nog een keer en weer werd het alarm wat zachter. Andere gebruikers lieten als antwoord weten dat ditzelfde blijkbaar ook gebeurt wanneer iemand je belt. Uiteraard is het alarmklok bedoeld om je wakker te maken, maar soms is het toch fijn als het wat minder “in your face” gebeurt.

Via: Reddit

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters