iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID

De iPhone X is nu alweer een tijdje uit, maar nog steeds blijven gebruikers nieuwe features ontdekken. De belangrijkste taak van Face ID is natuurlijk ervoor zorgen dat alleen jij je toestel kunt ontgrendelen. Maar het werd al gauw duidelijk dat Face ID ook een meer speelse kant heeft met de nieuwe Animoji’s. Onlangs ontdekte een Reddit gebruiker dat Face ID ook zeer welkom is in de ochtend, wanneer je alarm weer eens dictatoriale neigingen vertoont.

Face ID helpt ’s ochtends een handje mee

De meeste mensen kennen het bekende spelletje met het alarm in de ochtend. Je stelt uiteraard zelf in wanneer deze af moet gaan, maar zonder uitzondering gaat hij toch vroeger af dan je uiteindelijk zou willen. Hierop volgt het snooze spelletje, waarbij je om de zoveel minuten het alarm de mond snoert en je hem eigenlijk gewoon een uur later had moeten instellen. De Face ID feature van de iPhone X begrijpt deze strijd blijkbaar maar al te goed en helpt een handje mee om je leven ’s ochtends wat dragelijker te maken.

Face ID

Volume alarm wordt zachter bij kijken naar iPhone X

Een Reddit gebruiker ontdekte dat het loont om bij het afgaan van je alarm en blik te werpen op je iPhone X. De gebruiker beschrijft hoe hij ’s ochtends wakker werd van het alarm en bemerkte dat het volume van het alarm werd verlaagd, toen hij naar het toestel keek. Om er zeker van te zijn dat hij niet nog in dromenland was, probeerde hij het nog een keer en weer werd het alarm wat zachter. Andere gebruikers lieten als antwoord weten dat ditzelfde blijkbaar ook gebeurt wanneer iemand je belt. Uiteraard is het alarmklok bedoeld om je wakker te maken, maar soms is het toch fijn als het wat minder “in your face” gebeurt.

Via: Reddit

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters