iPhone X opnieuw in het wild gespot: foto’s en video duiken op

Medewerkers van Apple zijn al uitgebreid met de iPhone X aan de gang gegaan. Daardoor duiken er nu steeds meer foto’s en video’s van het toestel op.

Apple iPhone X in het wild gespot

Het gaat nog even duren tot we met de iPhone X aan de slag kunnen gaan. De laatste productiefase was tijdens de onthulling nog niet eens afgerond. Naar verwachting blijven de voorraden tot ergens in 2018 zeer beperkt, al helemaal in markten zoals Nederland. Voorlopig blijven we dus verlekkerd naar promotiemateriaal staren. Althans, als je opmerkelijke inham kunt verdragen.

Apple iPhone X Apple iPhone X

Dat neemt niet weg dat er al exemplaren in het wild zijn. Medewerkers moeten het toestel immers alvast testen. Daardoor beginnen er langzamerhand steeds meer foto’s op te duiken. Daardoor krijgen we de iPhone X van een andere kant te zien, in plaats van de roze marketingbril van Apple. Nu is er zelfs een video van het peperdure toestel opgedoken.

Een anonieme Redditor plaatste afgelopen weekend een korte video van de iPhone X. Aanvankelijk lijkt het om een Chineese copycat te gaan, maar na een aantal seconden gaat het scherm ook aan. Dan wordt duidelijk dat we hier toch echt met de real deal te maken hebben.

Another iPhone X in the wild from apple

Medewerkers gaan met iPhone X aan de slag

We krijgen helaas geen nieuwe features te zien, maar het is alleen al fascinerend om te merken hoe Apple zijn software aan het toestel heeft aangepast. Er moet immers rekening gehouden worden met de inham, wat er lang niet altijd even goed uit ziet. Degene die de video maakt is waarschijnlijk niet de eigenaar van het toestel.

Apple iPhone X

Er verschijnt namelijk een klein slotje op het scherm, om aan te geven dat Face ID de eigenaar niet herkent. Waarschijnlijk gaat het dus om een kennis van een Apple medewerker die al met het toestel aan de slag is gegaan. De video is opgenomen in de buurt van Apple’s hoofdkantoor, waar de iPhone X al vaker gespot is. De andere foto’s in dit artikel zijn afkomstig van dat soort situaties.

Via: Reddit

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters