Onvermijdelijk: aanschouw de eerste gebarsten iPhone X

Twee dagen geleden was het een heugelijke dag voor iPhone fans. De iPhone X was eindelijk beschikbaar in de winkel en ook gelukkige preorder klanten mochten het toestel in ontvangst nemen. Voor sommige fans was de vreugde helaas maar van korte duur. De eerste iPhone X handsets zijn namelijk al gevallen en gebarsten. Het geweldig sterke glas van Apple blijkt toch misschien minder sterk te zijn dan gehoopt.

Eerste gevallen gebarsten iPhone X panelen duiken op

Op Youtube kanaal FUN 360 is een filmpje te zien van het resultaat van het laten vallen van je iPhone X. De titel is “iPhone X drop test result” en we kunnen stellen dat het toestel de drop test niet helemaal heeft overleefd. En daar waar normaal gesproken alleen je display vol met barsten zit, heeft de iPhone X aan de achterkant ook glas. Het resultaat is barsten aan zowel de voor- als achterkant. Natuurlijk weten we niet wat de omstandigheden van de val waren. Hopelijk ging het niet om een simpele val uit een broekzak of van de trap.

Helaas is dit niet het enige geval van een gebarsten iPhone X toestel. Eén voor één beginnen steeds meer beelden van kapot gevallen telefoons online te verschijnen.

Kosten iPhone X reparatie kunnen behoorlijk oplopen

Natuurlijk kan zulke heftige schade voorkomen worden door een stevig hoesje voor het toestel te kopen. Een gebarsten paneel kan namelijk een behoorlijk duur grapje worden. Zelfs met AppleCare+ betaal je voor het repareren van het glas aan de achterkant 99 euro. Bij een tweede reparatie ben je weer 99 euro kwijt. Maar daarna is AppleCare+ klaar met je en worden de kosten een stuk hoger. De kosten om voor een derde keer de achterkant van de iPhone 8 te repareren bedragen al 349 euro en voor de iPhone X zal dit nog een stukje hoger liggen. Overigens kost het repareren van je display de eerste twee keer maar 29 euro met AppleCare+.

Via: BGR

HTC U12 Plus review

HTC U12+ videoreview lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters