iPhone X duur? Deze gouden Putin-versie is nog veel duurder

Toen Apple de prijs van de iPhone X bekendmaakte, waren de meeste mensen het erover eens dat het absurd duur was voor een smartphone. Maar het kan nog bonter en als je echt wilt klagen/opscheppen over hoe duur je iPhone X is, moet je eens een kijkje nemen in de webshop Caviar. Daar kun je namelijk een iPhone X kopen voor drie keer de prijs die Apple vraagt. Maar je krijgt er wel wat extra’s voor: de achterkant is gemaakt van goud en het gezicht van Putin pronkt erop. 

Smartphone met goud, diamanten of marmer?

De Russische site Caviar staat bekend om zijn luxe smartphones. Als je geld over hebt en houdt van allerlei bijzondere materialen op je toestel, is het de site voor jou. Het bedrijf neemt bekende smartphones en voorziet de achterkant van een nieuwe design. Hoe luxer hoe beter en dus vindt je op de achterkant onder andere 24 karaat goud, diamanten, krokodillenleer, titanium en marmer. Op het moment kun je kiezen uit de Samsung Galaxy S9 toestellen, een Nokia toestel met fysieke knoppen, de iPhone 8 modellen en de iPhone X. Zelfs de Apple Watch 3 komt in een paar extra luxe uitvoeringen.

iPhone X Putin Caviar

Gouden Putin iPhone X

Vorige week waren de Russische verkiezingen en Putin kwam als winnaar uit de bus. Om dit te vieren kwam Caviar met een speciale deluxe versie van de iPhone X (ze zijn tenslotte Russisch). Het design heet Putin Golden Age en golden moet je hier letterlijk nemen. De achterkant van het toestel is namelijk helemaal van 24 karaat goud gemaakt. In het goud hebben ze hun best gemaakt om een zo Russisch mogelijk tafereel uit te snijden.

iPhone X Putin

Zo bestaat de achterkant van het design uit een patroon van het Russische wapenschild. Het patroon wordt alleen onderbroken om  de Kremlin, een gedetailleerdere versie van het wapenschild en het gezicht van Putin te laten zien. Om het af te maken staat onderaan nog in het Russisch “we zetten ons in voor de beste toekomst en we zullen het bereiken”.

iPhone X Putin Caviar

Een paar duizend euro duurder

Het is twijfelachtig of er daadwerkelijk veel vraag is naar zo’n toestel, maar Caviar schijn te denken dat 76 mensen er wel in geïnteresseerd zullen zijn. Dat was het percentage van de Russen die op Putin stemden bij de afgelopen verkiezingen. En wie weet dat er wel meer Puttin aanhangers zijn, die het toestel zouden willen hebben. Door de exorbitant hoge prijs wordt dat echter toch wat lastiger. Om de Gouden Putin iPhone X te bemachtigen mag je namelijk 269.000 roebel neerleggen, wat neerkomt op 3.803 euro. En dat is alleen al voor de 64GB versie. Voor het 256 model mag je daar nog zo’n 1000 euro bij optellen. Daar kun je bij Apple bijna een hele nieuwe iPhone X voor kopen.

Via: Caviar

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters