De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X

Smartphones zijn over het algemeen kwetsbare apparaatjes en hebben daarom wat extra bescherming nodig. Vooral als je veel voor je toestel hebt neergelegd, ga je er extra van balen wanneer hij kapot valt. De iPhone X is zo’n toestel met een extra hoog prijskaartje. Eerder gaven we je een paar suggesties voor iPhone X screenprotectors, maar eigenlijk heb je ook een hoesje nodig. Deze vijf hoesjes geven het toestel nog wat extra stevigheid.

Spigen Rugged Armor Extra

Spigen staat bekend om zijn smartphone accessoires en de Rugged Armor Extra is speciaal ontworpen voor de achterkant van de iPhone X. De case ziet eruit alsof hij wel tegen een stootje kan met zijn robuuste uitstraling en dat kan hij inderdaad ook. Hij is gemaakt van TPU en elke hoek is uitgerust met ingebouwde Air Cushion technologie. Dit zorgt ervoor dat schokken en stoten worden opgevangen en je toestel bespaard blijft. Hoewel de case alleen aan de achterkant zit, heeft hij wel een opstaande rand, waardoor ook schade aan de voorkant voorkomen kan worden.

Prijs: 24,95 euro

Spigen Rugged Armor Extra case

Spigen Ultra Hybrid crystal clear

Dit tweede hoesje is ook weer van het merk Spigen. De case is qua uiterlijk echter het tegenovergestelde van de Rugged Armor en ziet er juist elegant uit. Hij is gemaakt van een mix tussen polycarbonaat en TPU en is volledig transparant. Daarnaast is de Ultra Hybrid ook voorzien van Air Cushion technologie en beschermt hij je toestel tegen krassen en stoten. Het is mogelijk om de case te customizen naar je eigen smaak door uit verschillende kleuren te kiezen voor het frame.

Prijs: 19,34 euro

Spigen Ultra Hybrid crystal clear

Ringke Fusion hoesje

Net als de Spigen Ultra Hybrid is ook de Ringke Fusion transparant, zodat je nog kunt genieten van hoe je iPhone X eruit ziet. Het hoesje is uitgerust met een anti-kras coating, welke ervoor zorgt dat mogelijke krassen gewoon weer verdwijnen. Daarnaast wordt je toestel ook beschermd, wanneer hij onverhoopt mocht vallen. De bumper om de randen zorgt ervoor dat schokken worden opgevangen en het randje  zorgt ervoor dat ook het display niet aan gruzelementen valt.

Prijs: 16,95 euro

Ringke Fusion hoesje

Baseus Hard Case

Deze case is gemaakt van TPU en is uitgerust met Anti-Impact Technologie. Dankzij deze technologie is je iPhone X beschermd wanneer hij valt of een stoot krijgt. De hoeken van de case vangen de klappen op en zorgen ervoor dat de kracht van de impact geabsorbeerd wordt. Verder is ook dit hoesje transparant, zodat je het toestel nog gewoon kunt zien.

Prijs: 14,95 euro

Baseus Hard Case

BeHello ThinGel Case

Zoals de naam al aangeeft is de ThinGel case van BeHello ontzettend dun. Gecombineerd met de transparantie van de case blijft het design van je iPhone X grotendeels behouden. Ook dit hoesje is gemaakt van de kunststof TPU, dat lekker in de hand ligt en er niet uitglijdt. Uiteraard zijn er uitsparingen in de ThinGel Case, zodat je gewoon nog gebruik kunt maken van bijvoorbeeld de camera.

Prijs: 17,99 euro

BeHello ThinGel Case

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters