Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X?

Apple’s iPhone X is één van de laatste toestellen, waar we dit jaar nog op wachten. Hoe lang we nog moeten wachten is echter onduidelijk. Apple schijnt namelijk het ene na het andere probleem te hebben gehad bij de productie, terwijl de lanceringsdatum maar blijft naderen. Nieuwe berichten komen met verontrustend nieuws en het lijkt erg krap te gaan worden voor Apple om de deadline te halen.

Laatste productiefase begint later dan voorspellingen

Eind september doken berichten op over het feit dat Apple nog helemaal niet was begonnen aan de laatste productiefase van de iPhone X. Daar zou het bedrijf pas midden oktober mee beginnen, wat een maand later is dan de voorspellingen in augustus en zelfs twee maanden later dan de voorspellingen van eind juni.

iPhone X Face ID

Hoofdcomponent Face ID nog maar pas verscheept

De grootste reden voor de vertragingen bij de productie van de iPhone X zou te maken hebben met de ingewikkelde True Depth camera en Face ID feature. Het lijkt erop dat Face ID het bedrijf zo’n twee weken voor de geplande lancering nog steeds slapeloze nachten bezorgt. Volgens Digitimes zou een belangrijk onderdeel van de Face ID sensor nog maar pas zijn verscheept door één van Apple’s leveranciers. Het zou gaan om wafer-level optics chips.

Gelimiteerde oplage iPhone X bij lancering

Op 3 november zou de iPhone X eindelijk beschikbaar moeten zijn en vanaf 27 oktober zou het toestel al te preorderen zijn. Natuurlijk wil je dat Apple het voor elkaar krijgt om het toestel op tijd af te krijgen. Maar aan de andere kant wil je weer niet dat het productieproces te haastig wordt doorlopen en er later problemen opduiken. Binnenkort weten we of het allemaal goed is gegaan in de Apple fabrieken. In ieder geval is de verwachting dat de voorraad iPhone X toestellen extreem gelimiteerd zal zijn bij de lancering.

Via: Digitimes

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters