Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen

Sinds de iPhone X beschikbaar is heeft niemand het meer ergens anders over. Vrijwel iedereen heeft er wel een mening over. Ondanks dat wij meerdere negatieve signalen horen, verloopt de verkoop van de iPhone X gesmeerd. Iets wat natuurlijk goed nieuws is voor Apple. En er is ook goed nieuws voor jou: je kunt de notch op meerdere manier verbergen. Mocht je dat natuurlijk willen.

De notch van de iPhone X is gone met Notch Remover

Apple heeft (eindelijk) een app goedgekeurd die de notch laat verdwijnen. Maak kennis met de Notch Remover. De app is helaas niet gratis, het kost je 1,09 euro om je thuisscherm er net wat mooier uit te laten zien.

Het is niet zo dat Notch Remover écht de inham verwijdert. De app maakt de notch onzichtbaar door een zwarte balk aan je wallpapers toe te voegen. Dit zorgt voor een zwarte balk bovenin het scherm.

iphone x notch

Ook wallpapers doen voor jou het werk

Het is overigens niet nodig om speciaal een app te kopen om de notch te verwijderen. Het kan ook met een wallpaper. Wij schreven onlangs over 15 wallpapers waaruit je kunt kiezen, maar ook op Notchless kun je uit de voeten. Hier staan een aantal mooie wallpapers tussen die je via je Instellingen kunt aanpassen. Voor nu sluiten wij de discussie rondom de inham van de iPhone X. Het is mooi geweest en je kunt het oplossen als je er geen fan van bent 🙃. Wij gaan alvast rustig door met de geruchten van de twee opvolgers. Er zijn namelijk al details voor een nieuwe iPhone X bekend.

WhatsApp

Storing WhatsApp zorgt ervoor dat je geen berichten kunt versturen en ontvangen lees verder

Apple iPhone X inbranden

iOS 11.1.2 maakt de iPhone X winterproof lees verder

Face ID

Face ID omzeilen is mogelijk, maar dat zegt niets lees verder

iphone x notch

Hoe je de notch van de iPhone X kunt verbergen lees verder

ios 11

De rekenmachine in iOS 11 faalt – gebruik ‘m dus niet lees verder

iOS 11.1

Zorgt de iOS 11.1 bug ervoor dat je de ‘i’ niet kunt typen? Zo los je het op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters