Nederlandse designer geeft de wereld een voorproefje op iPhone X Plus

De iPhone X is nog maar net iets meer dan een week uit, maar de geruchten over zijn opvolger zijn alweer volop op gang. Volgens sommige van die geruchten zou Apple met een grotere Plus versie van het toestel komen. De Nederlandse designer Martin Hajek kon het natuurlijk niet laten om daar alvast renders van te maken.

iPhone X Plus: monsterlijk groot

Om een idee te krijgen van de grootte heeft Hajek zijn versie van de iPhone X Plus geplaatst naast het huidige model. Het eerste dat je denkt wanneer je de beelden ziet, is dat de Plus versie wel ontzettend veel groter is en misschien net iets te ver gaat. Hajek heeft echter een verklaring voor het formaat van het Plus model. Hij zou gekeken hebben naar de verhoudingen tussen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus en dit hebben gebruikt om de iPhone X te vergroten.

iPhone X Plus render van Martin Hajek

Uiteindelijk even groot als iPhone 8 Plus

Het display van de Plus wordt uiteindelijk 6.7 inch groot, wat immens klinkt. Het zou echter allemaal wel meevallen. Hajek legt uit dat, omdat het toestel een randloos design heeft, hij uiteindelijk ongeveer even groot uitvalt als de iPhone 8 Plus met zijn 5.5 inch display.

iPhone X Plus concept van Martin Hajek

We kunnen niet anders zeggen, dan dat het concept van Hajek er professioneel en geloofwaardig uitziet. Op zijn portfolio website is de hele set met renders te zien. Daarnaast zijn er allerlei andere interessante renders te zien van verschillende Apple producten. Zijn motto is “visualizing the future in 3D one redering at a time” en zijn werk doet deze woorden zeker eer aan.

Via: BGR, Martin Hajek

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters