Herkennen willekeurige voorbijgangers het verschil tussen de iPhone X en iPhone 4?

We weten allemaal hoe de iPhone X eruit ziet, maar is dat wel echt zo? Jimmy Kimmel zette zijn hilarische traditie voort: hij toonde willekeurige mensen op straat wat ze van de nieuwste iPhones vinden. In plaats van de iPhone X toonde hij ze de oude iPhone 4. 

iPhone 4 vs iPhone X

Het is ondertussen een mooie traditie geworden: Jimmy Kimmel’s crew prankt elk jaar willekeurige voorbijgangers met nieuwe iPhones. De formule is nog altijd even sterk. Een verslaggever loopt door Hollywood, en toont een willekeurige voorbijganger een oude iPhone. Daarbij vraagt de interviewer wat hij of zij van Apple’s allernieuwste toestel vindt.

Jij zou daar misschien niet intrappen, maar je overschat al snel hoeveel de doorsnee consument van technologie weet. Vooral nu iPhones er al enkele jaren bijna exact hetzelfde uitzien, met de iPhone X als de enige echte uitzondering. Maar juist daarom zou je denken dat men wel herkent dat het dit keer niet om de nieuwste iPhone gaat.

iPhone 4 Jimmy Kimmel
De iPhone 4

Niet dus. Jimmy Kimmel’s crew schotelt de voorbijgangers de iPhone 4 voor, als de iPhone X. Jup, een toestel uit 2010. Het resultaat blijft hilarisch: de voorbijgangers prijzen het oude toestel om het compacte formaat, het scherpe scherm en andere features. Natuurlijk is het geen eerlijke test: ze kiezen de grappigste interviews uit, en je voelt je verplicht in het enthousiasme van de interviewer mee te gaan met een camera in je gezicht.

Trap jij erin?

Maar ach, daar draait het ook niet om. Al met al is het een hilarisch stukje televisie. Gelukkig hoef je niet de hele talkshow van de Amerikaanse entertainer te kijken. Het gevatte segment staat namelijk op YouTube, zoals je hieronder kunt zien. Zou jij erin trappen?

Check ook de kwetsbaarheidsscore van de iPhone X. De glazen achterkant gooit dit jaar helaas roet in het eten. Of check het laatste nieuws over de Samsung Galaxy Note 9, de Android smartphone waarmee Samsung voor eens en voor altijd met Apple af wil gaan rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Marcel -

    Gezien ik dagelijks nog een 4s gebruik was ik er niet ingetrapt.
    Wordt nu echt wel tijd voor een Android toestel, want no way dat ik zoveel geld uit ga geven voor een iPhone X

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters