Herkennen willekeurige voorbijgangers het verschil tussen de iPhone X en iPhone 4?

We weten allemaal hoe de iPhone X eruit ziet, maar is dat wel echt zo? Jimmy Kimmel zette zijn hilarische traditie voort: hij toonde willekeurige mensen op straat wat ze van de nieuwste iPhones vinden. In plaats van de iPhone X toonde hij ze de oude iPhone 4. 

iPhone 4 vs iPhone X

Het is ondertussen een mooie traditie geworden: Jimmy Kimmel’s crew prankt elk jaar willekeurige voorbijgangers met nieuwe iPhones. De formule is nog altijd even sterk. Een verslaggever loopt door Hollywood, en toont een willekeurige voorbijganger een oude iPhone. Daarbij vraagt de interviewer wat hij of zij van Apple’s allernieuwste toestel vindt.

Jij zou daar misschien niet intrappen, maar je overschat al snel hoeveel de doorsnee consument van technologie weet. Vooral nu iPhones er al enkele jaren bijna exact hetzelfde uitzien, met de iPhone X als de enige echte uitzondering. Maar juist daarom zou je denken dat men wel herkent dat het dit keer niet om de nieuwste iPhone gaat.

iPhone 4 Jimmy Kimmel
De iPhone 4

Niet dus. Jimmy Kimmel’s crew schotelt de voorbijgangers de iPhone 4 voor, als de iPhone X. Jup, een toestel uit 2010. Het resultaat blijft hilarisch: de voorbijgangers prijzen het oude toestel om het compacte formaat, het scherpe scherm en andere features. Natuurlijk is het geen eerlijke test: ze kiezen de grappigste interviews uit, en je voelt je verplicht in het enthousiasme van de interviewer mee te gaan met een camera in je gezicht.

Trap jij erin?

Maar ach, daar draait het ook niet om. Al met al is het een hilarisch stukje televisie. Gelukkig hoef je niet de hele talkshow van de Amerikaanse entertainer te kijken. Het gevatte segment staat namelijk op YouTube, zoals je hieronder kunt zien. Zou jij erin trappen?

Check ook de kwetsbaarheidsscore van de iPhone X. De glazen achterkant gooit dit jaar helaas roet in het eten. Of check het laatste nieuws over de Samsung Galaxy Note 9, de Android smartphone waarmee Samsung voor eens en voor altijd met Apple af wil gaan rekenen.

LG G7 ThinQ

Officiële renders tonen LG G7 ThinQ van alle kanten lees verder

Samsung Galaxy X

Nieuwe details rondom opvouwbare Samsung Galaxy X lees verder

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters