Zo krijg je de ringtone van de iPhone X op oudere iPhones

De iPhone X is het nieuwe statussymbool in smartphoneland. Als je met het toestel wordt gespot, weet iedereen meteen dat je er behoorlijk wat geld aan hebt uitgegeven. Aan de speciale Reflection ringtone kunnen mensen zelfs horen dat je met een iPhone X rondloopt. Of toch niet? Zo installeer je de iPhone X ringtone op je oudere iPhone.

Ringtone downloaden

Reflection klinkt als een heleboel belletjes die snel op en neer stuiteren. de ringtone heeft aan de andere kant ook weer iets mysterieus en spannends. Om de ringtone de installeren moet je hem natuurlijk wel eerst hebben. Download Reflection via MediaFire op je desktop computer. Het kan zowel met een Mac als met een PC.

Naar de juiste iTunes map

Sluit vervolgens je toestel aan op je computer en, als dat niet automatisch gebeurt, open iTunes. Als het goed is staat er links onder de naam van je toestel een map met de naam Tones. Dit is de map waar al je ringtones worden bewaard. Open de map waar je Reflection hebt gedownload en sleep het audiobestand naar de Tones map in iTunes.

iPhone X ringtone instellen

Reflection instellen op je toestel

Als het bestand in de Tones map zit, ben je klaar om Reflection als ringtone in te stellen. Ga hier voor daar Settings > Sound & Haptics en kies vervolgens voor Ringtone. Als het goed is wordt Reflection nu weergegeven tussen de andere ringtones. Selecteer het bestand en voila. Voortaan wanneer je telefoon overgaat, lijkt het net alsof je een iPhone X hebt. Overigens kun je met je Android toestel natuurlijk ook doen alsof je een iPhone X hebt. Je kunt het geluidje natuurlijk ook gewoon installeren, omdat je het leuk vindt klinken.

Via: Lifehacker

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters