Zo krijg je de ringtone van de iPhone X op oudere iPhones

De iPhone X is het nieuwe statussymbool in smartphoneland. Als je met het toestel wordt gespot, weet iedereen meteen dat je er behoorlijk wat geld aan hebt uitgegeven. Aan de speciale Reflection ringtone kunnen mensen zelfs horen dat je met een iPhone X rondloopt. Of toch niet? Zo installeer je de iPhone X ringtone op je oudere iPhone.

Ringtone downloaden

Reflection klinkt als een heleboel belletjes die snel op en neer stuiteren. de ringtone heeft aan de andere kant ook weer iets mysterieus en spannends. Om de ringtone de installeren moet je hem natuurlijk wel eerst hebben. Download Reflection via MediaFire op je desktop computer. Het kan zowel met een Mac als met een PC.

Naar de juiste iTunes map

Sluit vervolgens je toestel aan op je computer en, als dat niet automatisch gebeurt, open iTunes. Als het goed is staat er links onder de naam van je toestel een map met de naam Tones. Dit is de map waar al je ringtones worden bewaard. Open de map waar je Reflection hebt gedownload en sleep het audiobestand naar de Tones map in iTunes.

iPhone X ringtone instellen

Reflection instellen op je toestel

Als het bestand in de Tones map zit, ben je klaar om Reflection als ringtone in te stellen. Ga hier voor daar Settings > Sound & Haptics en kies vervolgens voor Ringtone. Als het goed is wordt Reflection nu weergegeven tussen de andere ringtones. Selecteer het bestand en voila. Voortaan wanneer je telefoon overgaat, lijkt het net alsof je een iPhone X hebt. Overigens kun je met je Android toestel natuurlijk ook doen alsof je een iPhone X hebt. Je kunt het geluidje natuurlijk ook gewoon installeren, omdat je het leuk vindt klinken.

Via: Lifehacker

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters