Dit zijn de vier beste screenprotectors voor de iPhone X

Zoals we weten is de iPhone X behoorlijk prijzig en het zou zonde zijn als je hem net hebt en hij te pletter valt. Want zoals de meeste toestellen is hij niet onverwoestbaar. Het lijkt er zelfs op dat hoe geavanceerder de toestellen worden, hoe kwetsbaarder ze zijn. Zo zou de Galaxy S8  één van de minst stevige Galaxy’s zijn en de iPhone X heeft zowel aan de voor- als achterkant glas. Het is dus belangrijk om de je toestel goed te beschermen. We helpen je op weg met een paar stevige screenprotectors voor je iPhone X.

 Otterbox Alpha

Otterbox maakt al een tijdje screenprotectors voor smartphones en dat merk je duidelijk met de Alpha screenprotector. Hij is gemaakt van gehard glas, waardoor de helderheid van je display behouden wordt. Ook blijft het scherm goed reageren op je aanrakingen. Dankzij de anti-shatter technologie zou je scherm in ieder geval niet moeten barsten, mocht je toestel onverhoopt vallen. Verder is het installeren van het paneel niet al te lastig en krijg hiervoor een tool meegeleverd.

Prijs: 24 euro

Otterbox Alpha screenprotectors

Spigen Glas.tR

De screenprotector van Spigen is ook een mooie optie voor je iPhone X. Het is gemaakt van 0,4 mm dik gehard glas, zodat je toestel nog precies hetzelfde aanvoelt. De hoeken van het paneel zijn iets afgerond, wat ervoor zorgt dat er ook minder snel vuil bij de randen blijft vastzitten. De Glas tR is verder uitgerust met een oleofobic laag, zodat vlekken en vingerafdrukken minder snel zichtbaar zijn. Daarnaast is de screenprotector makkelijk op je toestel vast te zetten, dankzij handige vleugeltjes.

Prijs: 29,95

Spigen Glas.tR screenprotector

Belkin InvisiGlass

Belkin komt met de InvisiGlass protector, welke zoals de naam al aangeeft niet te spotten is op je toestel. Het paneel is gemaakt van Accesory Glass 2 van Corning. Dit zorgt ervoor dat het nog beter bestand is tegen krassen dan standaard glazen en plastic screenprotectors. Ook is je toestel hiermee beter beschermd tegen vallen en stoten.

Prijs: 29,95 euro

Tech21 Impact Shield Self Heal

Als laatste hebben we een protector van Tech21. Deze is gemaakt van BulletShield, wat ook gebruikt wordt bij kogelwerend glas. Niet dat je moet proberen een kogel ermee tegen te houden, maar je iPhone X wordt wel goed beschermd bij een val. De Impact Shield bestaat uit drie lagen. Hierdoor wordt de kracht van de impact bij een val verspreid en geabsorbeerd. Daarnaast is het paneel voorzien van een Self Heal laag, waardoor krassen weer verdwijnen.

Prijs: 29,99

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters