Maak kennis met de extreem dure iPhone X Tesla: opladen in de zon

We weten dat de iPhone X met een behoorlijk pittige prijs komt, maar laat het maar aan het Russische bedrijf Caviar over hier nog een behoorlijke schep bovenop te doen. Caviar kwam al eerder met de Poetin en Trump iPhones en heeft nu een iPhone X uitvoering met heuse zonnepanelen: de iPhone X Tesla.

Goud, titanium en zonnepanelen

Het toestel komt in ware Caviar stijl met gouden elementen en titanium, en is uitgerust met een shockproof case. Aan de voorkant lijkt het op een normale iPhone X, maar als je hem omdraait zie je dat het niet dezelfde versie is die Apple heeft uitgebracht. Rechtsboven is met gouden afwerkingen Caviar Tesla te zien naast de dubbele camera. En wat  het meest opvalt zijn natuurlijk de zonnepanelen, die netjes in twee rijen op de achterkant zijn geregeld. Het is een geweldige oplossing voor het leegraken van je batterij geeft het toestel een futuristische look.

iPhone X Tesla

iPhone X Tesla gemaakt ter ere van Elon Musk

Door Caviar zelf wordt de telefoon als modern en spectaculair omschreven. De telefoon moet de wereld duurzamer maken en gebruikers nog meer comfort bieden in het leven. De naam Tesla komt overigens niet uit het niets vallen. De makers van het toestel zijn namelijk onder de indruk van Elon Musk en kozen de miljonair als inspiratie voor het toestel. De iPhone X Tesla is gemaakt ter ere van de grandioze innovatieve projecten van Musk.

iPhone X Tesla

Nog duurder dan duur

Wie weet wordt Elon binnenkort gespot met het Tesla toestel. Hij zou het zich makkelijk kunnen veroorloven. De rest van de mensheid zal waarschijnlijk wat moeite hebben met de prijs van 3.796 euro voor de 64GB versie en maar liefst 4.016 euro voor het model met 256GB. Maar als je ervoor wilt gaan is het toestel te bestellen in de Caviar webshop.

Via: Caviar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters