Maak kennis met de extreem dure iPhone X Tesla: opladen in de zon

We weten dat de iPhone X met een behoorlijk pittige prijs komt, maar laat het maar aan het Russische bedrijf Caviar over hier nog een behoorlijke schep bovenop te doen. Caviar kwam al eerder met de Poetin en Trump iPhones en heeft nu een iPhone X uitvoering met heuse zonnepanelen: de iPhone X Tesla.

Goud, titanium en zonnepanelen

Het toestel komt in ware Caviar stijl met gouden elementen en titanium, en is uitgerust met een shockproof case. Aan de voorkant lijkt het op een normale iPhone X, maar als je hem omdraait zie je dat het niet dezelfde versie is die Apple heeft uitgebracht. Rechtsboven is met gouden afwerkingen Caviar Tesla te zien naast de dubbele camera. En wat  het meest opvalt zijn natuurlijk de zonnepanelen, die netjes in twee rijen op de achterkant zijn geregeld. Het is een geweldige oplossing voor het leegraken van je batterij geeft het toestel een futuristische look.

iPhone X Tesla

iPhone X Tesla gemaakt ter ere van Elon Musk

Door Caviar zelf wordt de telefoon als modern en spectaculair omschreven. De telefoon moet de wereld duurzamer maken en gebruikers nog meer comfort bieden in het leven. De naam Tesla komt overigens niet uit het niets vallen. De makers van het toestel zijn namelijk onder de indruk van Elon Musk en kozen de miljonair als inspiratie voor het toestel. De iPhone X Tesla is gemaakt ter ere van de grandioze innovatieve projecten van Musk.

iPhone X Tesla

Nog duurder dan duur

Wie weet wordt Elon binnenkort gespot met het Tesla toestel. Hij zou het zich makkelijk kunnen veroorloven. De rest van de mensheid zal waarschijnlijk wat moeite hebben met de prijs van 3.796 euro voor de 64GB versie en maar liefst 4.016 euro voor het model met 256GB. Maar als je ervoor wilt gaan is het toestel te bestellen in de Caviar webshop.

Via: Caviar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters