Zo maak je de iPhone X helemaal transparant

De iPhone X is enkel beschikbaar in het wit en in het zwart. Beide opties zien er zeer goed uit, vooral door het glas aan de achterkant. Sommige diehard fans hebben daar echter niet genoeg aan. Straks heeft iedereen een iPhone X, maar toch wil je opvallen. Maar hoe?

Zo maak je de iPhone X transparant

YouTubers doen er alles aan om op te vallen met hun iPhone X-video’s. Waar velen de eeuwenoude droptest-video’s inzetten, pakt EverythingApplePro het wat origineler aan. Hij kreeg het na wat knutselen voor elkaar om zijn gloednieuwe iPhone transparant te maken.

Apple is daar niet zo blij mee, zoals je vast al geraden had. Niet alleen vervalt je garantie, maar de kans is ook aanwezig dat je de smartphone beschadigt. Probeer dit dus niet thuis uit zonder dat je precies weet wat je aan het doen bent. Maar als het je lukt, dan heb je ook echt wat.

Transparante Apple iPhone X

De eerste stap is makkelijk en geheel veilig: verander de wallpaper van je iPhone X naar iFixit’s foto van de binnenkant. De volgende stap is een stuk pittiger: nu moet je het glazen paneel aan de achterkant verwijderen, en voorzichtig de verf eraf schrapen. Jup, je moet dus de iPhone X openmaken zonder de camera en andere componenten te beschadigen. Geen aanrader dus.

Na het uit elkaar halen komt het lastigste deel: alles weer netjes in elkaar zetten. Ondertussen hoop je dat alles nog werkt. Het resultaat ziet er dan wel weer fantastisch uit. Je ziet de componenten van het toestel gewoon zitten, zonder dat het afdoet aan het strakke design van de iPhone X.

Check dus vooral even de bovenstaande video, waarin je mee wordt genomen door het complete proces. Dat is een stuk veiliger dan zelf aan je gloednieuwe toestel te gaan sleutelen… Wist je trouwens al dat de eerste details rondom de iPhones van volgend jaar al zijn gelekt? En check ook het laatste nieuws rondom de Galaxy S9.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters