Dit is jouw eerste voorproefje op de 6.5-inch iPhone Xs Plus

Apple werkt al druk aan de volgende iPhones. Ook dit jaar kwam de geruchtenmolen verrassend vroeg op gang. Naar verluidt komt de techgigant met drie opvolgers van de iPhone X. Over de precieze namen is nog niks duidelijk, maar waarschijnlijk gaat het om een iPhone Xs, een iPhone Xs Plus en een goedkopere LCD iPhone 9. Alledrie met Face ID en dunne schermranden, dat dan weer wel.

Schermpaneel iPhone Xs Plus gelekt

Nu hebben we wellicht een eerste voorproefje op de iPhone Xs Plus. Een toestel dat eind dit jaar aangekondigd gaat worden. De vermeende smartphone heeft naar verluidt een 6.5-inch scherm. Houd echter in het achterhoofd dat het hier om geruchten gaat. Vaak afkomstig uit betrouwbare bronnen. Maar zelfs als het klopt, dan kan Apple nog tussen nu en september zijn plannen veranderen. Neem dit soort nieuws dus voorlopig met een flinke korrel zout.

Maar goed, terug naar het voorproefje. Op een Chinees forum is het vermeende schermpaneel van de iPhone Xs Plus opgedoken. Na internationale aandacht werd de post meteen verwijderd, maar gelukkig zijn de foto’s ook elders te vinden. Wat valt er aan te zien? Vrij weinig, naast de notch die nog steeds vrij aanwezig is, en het feit dat het paneel vrij gigantisch lijkt te zijn. Maar goed, 6.5-inch is ook vrij groot. Althans, maak daar maar gerust zeer groot van. Toch is dat de situatie waar de markt heen beweegt.

Apple iPhone Xs Plus

Voor fans van kleinere schermen is er gelukkig ook goed nieuws. Apple werkt naar verluidt ook aan een 4.2-inch iPhone SE 2. Hier lees je daar alles over. Het gelekte schermpaneel van de iPhone Xs is volgens bronnen afkomstig van een testrun van LG’s OLED-fabriek in Vietnam. Laat dat nou precies de fabriek zijn die eerder al getipt werd als partner van Apple. Japan Display is naar verluidt verantwoordelijk voor het paneel van het LCD-model. Dat is het model dat iets goedkoper gaat worden, en daardoor volgens analisten recordcijfers gaat boeken.

Maar goed, dat zei men ook over de iPhone X. Een toestel waarvan de productie drastisch werd terug geschroefd, waar Samsung de dupe van werd. Check hier ook de onlangs onthulde Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters