WANT

'iPhone zorgt voor grotere worstverkopen in Korea'

Het gerucht gaat dat de iPhone in Korea heeft gezorgd voor verhoogde verkopen van worsten. Koreanen met koude handen zouden de dingen gebruiken als een stylus zodat ze hun handschoenen aan kunnen houden.

Dat je geen gewone stylus kan gebruiken met capacitieve schermen was al lang bekend, maar is nooit zo’n probleem geweest omdat de interface van toestellen met een capacitief touchscreen meestal wel op het gebrek ingesteld is en je dus geen stylus nodig hebt. Een ander voorwerp waar je geen capacitieve schermen mee kan bedienen is de handschoen, wat voor wat meer problemen blijkt te zorgen. Niet alleen in Nederland hebben we last van een strenge winter, maar ook in Korea hebben ze het koud. Geruchten gaan dat men daar een oplossing heeft gevonden voor het feit dat je van het bedienen van je iPhone nogal koude handen krijgt. De Koreanen schijnen de telefoon met een worst als stylus te lijf te gaan, waardoor de handschoenen aan kunnen blijven.

Hoewel er geen harde bewijzen zijn gevonden dat Koreanen inderdaad een worst voor de bediening van hun iPhones gebruiken, is de verkoop van de snacks wel met 39% gestegen bij CJ Corporation, een winkel die speciale ‘iPhone worsten’ verkoopt. Daarnaast zijn er wat foto’s opgedoken van Koreanen die hun iPhone met een worst bedienen, zoals de afbeelding die je hieronder kunt vinden. Over eventuele adopties van de rage in Nederland is trouwens nog niets gehoord.

 

Bron: PMP Today