Eerste grote lek nieuwe iPhones online opgedoken

Hoewel we nog niet eens halverwege het jaar zijn. is de smartphonewereld al met het einde van 2018 bezig wanneer de nieuwe iPhones worden uitgebracht. We weten tot nu toe dat er drie nieuwe toestellen zouden moeten komen, waarvan er één een LCD display zou krijgen en het lijkt erop alsof de eerste grote leak eindelijk online is verschenen. Of toch niet?

Nieuwe iPhones in de maak

We hebben het over een foto van de zogenaamde Mr. White, welke bekend staat om zijn lekken en tips via Twitter. Over het algemeen heeft hij het best vaak bij het rechte eind en de kans is dus groot dat het een legit foto betreft. We zien op het plaatje vier iPhones liggen, welke overduidelijk nog niet helemaal af zijn. Er is echter wel een probleempje met het wat er onder de foto staat.

iPhone X 2018 volgens Ming-Chi Kuo

Als je vaak smartphone nieuws leest, ben je vast bekend met de KGI Securities analist Ming-Chi Kuo. Naast analist is deze ook een bekende tipster en Kuo heeft het nog een stuk vaker bij het rechte eind dan Mr. White. Volgens Kuo krijgen we dit jaar een iPhone X opvolger met een 5,8 inch OLED display, een iPhone X Plus met een 6,5 inch OLED scherm en een goedkopere iPhone met een 6,1 inch LCD paneel.

6,1 inch OLED toestel bestaat niet

Onder de gelekte foto van Mr. White staat echter “iPhone X 6.1 OLED”. Een toestel dat volgens de informatie van Kuo niet zou bestaan. Dat maakt het weer twijfelachtig of het om een echte foto gaat. Aan de andere kant zouden we ook te maken kunnen hebben met een typefout en zou het eigenlijk een 6,5 inch iPhone zijn. Mogelijk zou Mr. White zich ook kunnen vergissen en gaat het om een LCD scherm. Gelukkig is het over een maand alweer tijd voor Apple’s Mobile World Congress en krijgen we wat meer te weten over de toestellen.

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters