Tele2 start verkoop Apple iPhone in Nederland

Tele2 voegt de Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s en iPhone 6s Plus toe aan zijn assortiment. Voorheen was de iPhone niet verkrijgbaar in het assortiment. Dat er toestellen van Apple zijn toegevoegd is een belangrijke aanvulling.

LTE-advanced

Apple iPhone 6s Plus

Het nieuwe 4G-netwerk is door Apple vandaag gecertificeerd. De iPhone 6 en de iPhone 6s kunnen hierdoor gebruik maken van LTE Advanced-mogelijkheden van het netwerk, zoals hogere snelheden, meer gelijktijdige gebruikers. De snelheden zijn tot tien keer sneller dan het 3G-netwerk. Mede dankzij carrier aggregation, waarmee meerdere frequenties gecombineerd worden zodat je sneller kunt internetten. Later dit jaar kan er ook over het 4G-netwerk gebeld worden, voa VoLTE

Tele2 winkels

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona werden de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge gepresenteerd aan het grote publiek. Tijdens het MWC hebben wij deze nieuwe Samsung S7 Edge gefilmd. De twee smartphones zijn vanaf vandaag te zien in de volgende Tele2 winkels: Amersfoort, Amstelveen en Den Haag en vanaf morgen ook in Nijmegen. Vanaf 11 maart zijn de S7 en de S7 Edge leverbaar en vanaf 24 februari kan je een pre-order bestelling plaatsen. Bij een pre-order bestelling ontvang je een Samsung Gear VR-bril. Doordat Samsung ook gebruik gaat maken van aggregation carrier zijn downloadsnelheden haalbaar van boven de 100Mbps en kan er later gebeld worden over het 4G netwerk (VoLTE).

Introductie-aanbieding

Tele2 biedt nu introductie-aanbiedingen aan, de Samsung Galaxy S7 met een 4GB databundel en onbeperkt bellen en sms’en voor 39 euro per maand voor een tweejarig abonnement.

Dataverbuik

De Consumentenbond deed onderzoek naar datagebruik en wat je met verschillende hoeveelheden mobiele data allemaal kunt doen. Zoals je hieronder ziet, verschilt streamen nogal qua MB-verbruik.

  • 1 uur YouTube-filmpjes kijken kost ca. 650MB.
  • 1 uur Netflix kijken kost ca. 400MB.
  • 1 uur tv-kijken via de NPO-app kost ca. 590MB.
Tele2
Tele2 4G sim only abonnementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters