Tele2 start verkoop Apple iPhone in Nederland

Tele2 voegt de Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s en iPhone 6s Plus toe aan zijn assortiment. Voorheen was de iPhone niet verkrijgbaar in het assortiment. Dat er toestellen van Apple zijn toegevoegd is een belangrijke aanvulling.

LTE-advanced

Apple iPhone 6s Plus

Het nieuwe 4G-netwerk is door Apple vandaag gecertificeerd. De iPhone 6 en de iPhone 6s kunnen hierdoor gebruik maken van LTE Advanced-mogelijkheden van het netwerk, zoals hogere snelheden, meer gelijktijdige gebruikers. De snelheden zijn tot tien keer sneller dan het 3G-netwerk. Mede dankzij carrier aggregation, waarmee meerdere frequenties gecombineerd worden zodat je sneller kunt internetten. Later dit jaar kan er ook over het 4G-netwerk gebeld worden, voa VoLTE

Tele2 winkels

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona werden de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge gepresenteerd aan het grote publiek. Tijdens het MWC hebben wij deze nieuwe Samsung S7 Edge gefilmd. De twee smartphones zijn vanaf vandaag te zien in de volgende Tele2 winkels: Amersfoort, Amstelveen en Den Haag en vanaf morgen ook in Nijmegen. Vanaf 11 maart zijn de S7 en de S7 Edge leverbaar en vanaf 24 februari kan je een pre-order bestelling plaatsen. Bij een pre-order bestelling ontvang je een Samsung Gear VR-bril. Doordat Samsung ook gebruik gaat maken van aggregation carrier zijn downloadsnelheden haalbaar van boven de 100Mbps en kan er later gebeld worden over het 4G netwerk (VoLTE).

Introductie-aanbieding

Tele2 biedt nu introductie-aanbiedingen aan, de Samsung Galaxy S7 met een 4GB databundel en onbeperkt bellen en sms’en voor 39 euro per maand voor een tweejarig abonnement.

Dataverbuik

De Consumentenbond deed onderzoek naar datagebruik en wat je met verschillende hoeveelheden mobiele data allemaal kunt doen. Zoals je hieronder ziet, verschilt streamen nogal qua MB-verbruik.

  • 1 uur YouTube-filmpjes kijken kost ca. 650MB.
  • 1 uur Netflix kijken kost ca. 400MB.
  • 1 uur tv-kijken via de NPO-app kost ca. 590MB.
Tele2
Tele2 4G sim only abonnementen
Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters