Tele2 start verkoop Apple iPhone in Nederland

Tele2 voegt de Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s en iPhone 6s Plus toe aan zijn assortiment. Voorheen was de iPhone niet verkrijgbaar in het assortiment. Dat er toestellen van Apple zijn toegevoegd is een belangrijke aanvulling.

LTE-advanced

Apple iPhone 6s Plus

Het nieuwe 4G-netwerk is door Apple vandaag gecertificeerd. De iPhone 6 en de iPhone 6s kunnen hierdoor gebruik maken van LTE Advanced-mogelijkheden van het netwerk, zoals hogere snelheden, meer gelijktijdige gebruikers. De snelheden zijn tot tien keer sneller dan het 3G-netwerk. Mede dankzij carrier aggregation, waarmee meerdere frequenties gecombineerd worden zodat je sneller kunt internetten. Later dit jaar kan er ook over het 4G-netwerk gebeld worden, voa VoLTE

Tele2 winkels

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona werden de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge gepresenteerd aan het grote publiek. Tijdens het MWC hebben wij deze nieuwe Samsung S7 Edge gefilmd. De twee smartphones zijn vanaf vandaag te zien in de volgende Tele2 winkels: Amersfoort, Amstelveen en Den Haag en vanaf morgen ook in Nijmegen. Vanaf 11 maart zijn de S7 en de S7 Edge leverbaar en vanaf 24 februari kan je een pre-order bestelling plaatsen. Bij een pre-order bestelling ontvang je een Samsung Gear VR-bril. Doordat Samsung ook gebruik gaat maken van aggregation carrier zijn downloadsnelheden haalbaar van boven de 100Mbps en kan er later gebeld worden over het 4G netwerk (VoLTE).

Introductie-aanbieding

Tele2 biedt nu introductie-aanbiedingen aan, de Samsung Galaxy S7 met een 4GB databundel en onbeperkt bellen en sms’en voor 39 euro per maand voor een tweejarig abonnement.

Dataverbuik

De Consumentenbond deed onderzoek naar datagebruik en wat je met verschillende hoeveelheden mobiele data allemaal kunt doen. Zoals je hieronder ziet, verschilt streamen nogal qua MB-verbruik.

  • 1 uur YouTube-filmpjes kijken kost ca. 650MB.
  • 1 uur Netflix kijken kost ca. 400MB.
  • 1 uur tv-kijken via de NPO-app kost ca. 590MB.
Tele2
Tele2 4G sim only abonnementen
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters