Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader?

Doorgaans hoef je je met een Android toestel geen zorgen te maken, dat je op bezoek je toestel niet kunt opladen als je vriend ook een Android toestel heeft. Ongeacht het merk, de kans is tegenwoordig groot dat hij ook een USB-C oplader heeft. Als je bij een Apple fan op bezoek bent, heb je helaas een probleem. Volgens nieuwe geruchten zou je volgend jaar echter ook met een gerust hart een iPhone oplader kunnen lenen.

USB-C toch niet dit jaar

Apple zou volgens de berichten namelijk in 2019 zijn Lightning connector na jaren dienst vaarwel zeggen en overstappen op USB-C. Op het moment zou het bedrijf in de redesign-fase zitten en eind volgend jaar zou het dan zover moeten zijn. Volgens eerdere geruchten zou Apple al dit jaar komen met USB-C iPhones, maar volgens andere bronnen zou het te kort dag zijn om de feature nog te implementeren bij de aankomende line-up.

USB-C

Redesign voor snelladen

Wel zou Apple nu nog bezig met met last-minute veranderingen met betrekking tot de oplader. Het blijft voorlopig nog wel een oplader met een Lightning connector, maar hij zou een redesign krijgen zodat hij snelladen ondersteunt. Dat zullen de toekomstige gebruikers van de nieuwe iPhones zeker op prijs stellen.

Draadloos snelladen?

Eigenlijk is het tijd dat snelladen de standaard wordt en we het niet meer zo hoeven te noemen. Dan kunnen smartphonemakers zich focussen op draadloos snelladen. Tot die tijd duurt draadloos opladen helaas toch wat langer. Maar zodra de technologie populairder wordt, zal deze waarschijnlijk grote verbeteringen zien. In ieder geval kun je al in deze auto’s je iPhone draadloos opladen.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters