iPhonewinkelier stelt zelf iPhone 6 samen voor foto

Het is nep, maar wel goeie nep. De iPhone 6 die de specialistische iPhone-winkelier Feld & Volk heeft gemaakt door een achterkant en een voorkant van het toestel samen te voegen, moet erg veel lijken op het toestel dat Apple volgende maand aankondigt. Feld & Volk maakte op die manier de meest gedetailleerde foto’s tot dusver, en ze komen waarschijnlijk dichtbij de waarheid: de echte iPhone 6.

iPhonewinkelier stelt zelf iPhone 6 samen voor foto iphone6assembled2

Feld & Volk is een bedrijf dat iPhones en iPads aanpast met bijzondere achterpanelen. Met gebruikmaking van een voor- en achterkant van een 4,7-inch iPhone 6 heeft het bedrijf een toestel samengesteld. De dummy is vervolgens van alle kanten gefotografeerd, behalve de achterkant. Het toestel werkt uiteraard niet, want het is verder leeg.

De foto’s staan hieronder; wel even erop klikken om ze helemaal in beeld te krijgen. Hoewel het niet echt is, geven de plaatjes wel een goede indruk van het ontwerp van het toestel, dat een stuk dunner wordt dan de al vrij dunne iPhone 5S. Die is 7,6 mm dun, de iPhone 6 zou rond de 7 mm uitkomen.

Op de foto’s is te zien hoe de voor- en achterkant samenkomen. Met afgeronde hoeken en vloeiende lijnen in het staal is het ontwerp van Apple goed te zien.

De stijl van de iPhone 6 op de foto’s van Feld & Volk komen overeen met het design van andere recente apparaten van Apple: de iPad Air, en de iPod Touch bijvoorbeeld. Maar ook de iPad mini lijkt erop.

Omdat Feld & Volk hier zelf heeft zitten prutsen op basis van eerder uitgelekte foto’s, ligt het voor de hand dat het echte toestel nog wat verfijnder afgewerkt zal zijn. Het toestel zou op 9 september worden aangekondigd.

iPhonewinkelier stelt zelf iPhone 6 samen voor foto iphone6assembled 
iPhonewinkelier stelt zelf iPhone 6 samen voor foto iphone6assembled4 
iPhonewinkelier stelt zelf iPhone 6 samen voor foto phone6assembled3 

Bron: MacRumors

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters