Is dit de Galaxy Gear S3 Classic?

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop hoogstwaarschijnlijk de Samsung Gear S3 Classic te zien is, de smartwatch die de Koreaanse fabrikant eind deze week tijdens IFA 2016 gaat onthullen.

Samsung op IFA 2016

Samsung kondigde begin deze maand officieel de Samsung Galaxy Note 7 aan. Dat betekent echter niet dat de Koreaanse smartphonefabrikant niks aan te kondigen heeft op IFA, de jaarlijkse elektronicabeurs die deze week in Berlijn plaats zal vinden. Samsung heeft immers al middels een uitnodiging bevestigd dat het de Samsung Gear S3 lijn aan zal gaan kondigen, een collectie van nieuwe smartwatches. Ook de Samsung Galaxy Tab S3 zal zijn opwachting maken.

Samsung Gear S3 Classic

Dankzij gelekte afbeeldingen weten we nu waarschijnlijk hoe een van de drie nieuwe Gear S3 modellen er uit gaat zien. De Amerikaanse keten Walmart plaatste een pagina online voor een Gear S3 screen protector. Zoals je kunt zien wordt er een onbekend horloge getoond, dat zomaar een van de drie Samsung Gear S3 modellen zou kunnen zijn. Dan gaat het waarschijnlijk om de Gear S3 Classic, een smartwatch met een stijlvol en luxueus ontwerp.

 Samsung Gear S3 Classic

Placeholder

Het zou ook zomaar een placeholder kunnen zijn, dus we houden tot eind deze week een slag om de arm. Eerder deze maand dook er al promotiemateriaal voor de nieuwe Tizen smartwatches op en vorige maand registreerde Samsung de Galaxy Gear S3 Classic merknaam in Korea.

 Samsung Gear S3 Classic

Drie varianten

Naar verwachting zal Samsung drie verschillende varianten aan gaan kondigen: de Gear S3 Classic, de Gear S3 Frontier en de Gear S3 Explorer. De Gear S3 Frontier en de Gear S3 Explorer zijn naar verluidt meer gericht op de sportieve gebruikers. Dat kun je merken aan een stoer ontwerp en een flink aantal sensoren die je op de hoogte houden van de omstandigheden terwijl je bijvoorbeeld aan het hardlopen bent. De Gear S3 heeft dus een klassieker ontwerp en lijkt qua functionaliteit meer op de Gear S2.

Bron: SamMobile

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters