IUNI U3 is tegenhanger van de OnePlus One

OnePlus maakte begin dit jaar een daverende entree in de smartphonewereld. De OnePlus One is een goedkope high-ender met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. De telefoon lijkt nu zijn eerste echte concurrent te krijgen, van het Indiase merk IUNI.

De IUNI U3 heeft betere specs dan de OnePlus One en gaat 250 euro kosten

Inderdaad, een bedrijfje dat nu misschien net zo onbekend is als OnePlus eerder dit jaar. Het is een dochterbedrijf van Gionee, in India een redelijk grote smartphonefabrikant die gespecialiseerd is in het maken van dunne telefoons.

IUNI heeft haar eerste telefoon aangekondigd. Deze U3 is niet zomaar een telefoon. Hij krijgt een 5,5-inch QHD-scherm die 77 procent van het totale oppervlak van de telefoon beslaat. Dit is best indrukwekkend.

Hij krijgt een Snapdragon 801-processor die 2,5 GHz klokt en 3GB ram. De 32GB opslag is niet uitbreidbaar. De Sony-camera maakt foto’s in 13 megapixel en heeft optische beeldstabilisatie. De selfiecamera is afkomstig uit de HTC One M7 en maakt foto’s in 4 megapixel. Met 3000 mAh heeft de batterij net zoveel inhoud als die in de LG G3. Ook is er ruimte voor twee simkaarten in de IUNI U3.

Omgerekend gaat de IUNI U3 nog geen 250 euro kosten, waarmee de eerste echte concurrent van de OnePlus One een feit is. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe IUNI de U3 aan de man gaat brengen. Vanaf halverwege september komen de eerste telefoons in de verkoop. Al is het nog onbekend hoe je aan de telefoon kunt komen. Ook is het nog onduidelijk of je ‘m überhaupt in Europa kunt krijgen.

De IUNI U3 heeft betere specs dan de OnePlus One en gaat 250 euro kosten 
De IUNI U3 heeft betere specs dan de OnePlus One en gaat 250 euro kosten 
De IUNI U3 heeft betere specs dan de OnePlus One en gaat 250 euro kosten 

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Frank van Hunnik -

   Vreemd, je comment klinkt alsof je het idee hebt dat er niets goeds uit India komt. India wordt niet alleen maar bewoond door arme laagopgeleide mensen. Tuurlijk, ze zijn er wel maar India heeft ook een flink aantal hoogopgeleiden die maar al te graag willen meegenieten van de rijkdom van de westerse wereld. Deze mensen zijn echt geen plaggenhutjesvolk. Veel Westerse techbedrijven zetten maar al te graag Indiers in omdat ze dezelfde kwaliteit (also, goede beheersing van de Engelse taal) tegen een lagere prijs leveren. Als dat met dit bedrijf ook het geval is, dan zou dit nog best een leuk product kunnen worden.

   tl;dr India is geen achterlijk land en puur omdat een project uit India komt is het nog niet gelijk troep.

   1. Timboektoe -

    Er is een verschil wanneer een westers bedrijf gebruik maakt van de kennis van indiers of dat ze het volledig zelf moeten doen.
    ik zie goedkope producten die kwalitatief minder zijn dan wij gewend zijn.
    Verwacht jij werkelijk dat een land als India waar het zelf een en ander schort
    een topbedrijf ontstaat die de wereld kan veroveren?
    Stel dat het wel een leuk product is hoe willen ze dat logistiek aan de man brengen? Nee India is nog niet zover. In China is dat beter geregeld.
    Jaren geleden kwam er ook prul vandaan maar momenteel topproducten zoals Oppo/Oneplus/Xiaomi/Huawei etc. Dus er is zeker nog hoop voor India, ook al geloof ik daar zelf niet in. Slimme Indiers zie je eerder het land uit vertrekken.

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters