Jabra onthult Stone-headset

Jabra heeft vandaag een nieuwe headset onthuld genaamd de Stone. Het apparaatje heeft weinig weg van een echte steen maar is wel ergonomisch ontworpen en daarnaast is de accessoires gemaakt van duurzame materialen.

Vorige week werd de Stone tijdens Presszone in Amsterdam waar wij helaas niet bij konden zijn al aan geselecteerde pers onthuld. Inmiddels is ook voor ons duidelijk dat het hier om de Stone gaat, een nieuwe Bluetooth-headset van Jabra. De Stone ontleent zijn naam aan de vormgeving van het apparaat als het opgeladen wordt, dat volgens de ontwerpers het uiterlijk heeft van een steen. De headset bevat noise cancelling-technologie zodat het geluid zo goed mogelijk overgebracht wordt. De headset krijgt daarnaast ook een portable oplader zodat je het apparaatje onderweg kunt opladen wanneer dat nodig is. De touch-controlled volumetoetsen zijn weggewerkt op de buitenkant van de headset. Gebruikers hoeven enkel en alleen hun vinger naar boven of beneden te bewegen om het volume te regelen, aldus Jabra. De headset gaat helemaal achter het oor langs waardoor hij op elk oor zou moeten passen.

De Jabra Stone is de eerste drie weken exclusief beschikbaar via PDAshop en BelCompany. De headset zal net geen honderd euro gaan kosten.

Jabra Stone

 

Jabra Stone

 

Jabra Stone

 

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters