Jabra onthult twee bluetooth-producten op MWC 2011

Jabra onthult vandaag twee nieuwe bluetooth-producten tijdens het Mobile World Congress in Barcelona; de Jabra Stone2 bluetooth headset en de Jabra Freeway speakerphone.

Jabra Stone2

Met Stone2 borduurt Jabra voort op het succes van zijn voorganger de Jabra Stone. Naast het unieke design is het bereik van gesprekken vergroot en is de headset makkelijker bedienbaar. Het Voice System vertelt de gebruiker door middel van spraak wie er belt. Ook het opnemen en weigeren van een inkomend telefoontje kan gedaan worden door het uitspreken van “answer” of “ignore”.

De Voice Guidance technologie begeleidt de gebruiker bij het koppelen van de mobiele telefoon met de headset. Het geeft duidelijk aan of de headset verbonden is en wat de batterijstatus is. Tenslotte zorgen de nieuwe multimedia streamingmogelijkheden ervoor dat je muziek kunt luisteren.

De verbeterde pasvorm bestaat uit vier ergonomisch vormgegeven Eargels. Deze zijn op comfort getest waardoor een persoonlijke pasvorm ontstaat, afgestemd op de vorm en grootte van het oor. De standaard bijgeleverde draagbare lader heeft de vorm van een compacte draagtas en past eenvoudig in de palm van de hand.

De multi-use Jabra Stone2 weegt zeven gram, heeft een batterijtijd tot twee uur, is vanaf eind februari beschikbaar online en in de bekende winkels voor een adviesprijs van € 99,95. De Jabra Stone2 is verkrijgbaar met Voice System in het Engels.

Jabra Stone2

 

Jabra Stone2

 

Jabra Stone2

 

Jabra Stone2

 

Jabra Freeway

De nieuwe Jabra Freeway speakerphone voor in de auto heeft drie speakers met Virtual Surround Sound. Het dubbele microfoon systeem vermindert achtergrondgeluiden, waardoor gesprekken nog helderder zijn. Met de voice control functie zijn inkomende telefoontjes eenvoudig aan te nemen of te weigeren, waardoor de bestuurder zich kan blijven concentreren op de weg.

De ingebouwde Motion Sensor zorgt ervoor dat de speakerphone automatisch aan- of uitgaat wanneer het portier van de auto open of dicht gaat. De Jabra Freeway is vanaf half maart 2011 verkrijgbaar.

Jabra Freeway

 

Jabra Freeway

 

Jabra Freeway

 

Jabra Freeway

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters