Jelly is de kleinste 4G Android-smartphone ooit

Jelly is de nieuwste Android-smartphone die op Kickstarter is geïntroduceerd. De smartphone heeft een 2,45-inch display. Dit is de kleinste Android-smartphone ooit die op Android 7.0 Nougat draait en 4G biedt.  

Kleine telefoon

Jelly brengt het nostalgische gevoel terug van de kleine telefoons die wij vroeger hadden. Bijna alle telefoons hadden toen hetzelfde formaat als Jelly heeft. Tegenwoordig worden de schermen steeds groter en proberen bedrijven de telefoons zo randloos mogelijk te maken om toch enigszins het grote formaat te compenseren. Ondanks alle concurrentie op de smartphonemarkt gaat Jelly zijn debuut maken.

Jelly

Uiterlijk van Jelly

De telefoon is compact en past zelfs in het muntzakje van je broek. Het toestel heeft een 2,45-inch display met een resolutie van 432 bij 240 pixels. De telefoon is ongeveer 1,3 centimeter dik. Jelly wordt in de kleuren ‘Pearl White’, ‘Sky Blue’ en ‘Space Black’ verkrijgbaar.

Jelly

Specificaties

De telefoon gaat in twee varianten uitgebracht worden, Jelly en Jelly Pro. De toestellen verschillen in werkgeheugen en opslaggeheugen. Jelly heeft 1 GB werkgeheugen en 8 GB opslaggeheugen. De andere variant heeft 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Er kunnen in de telefoon twee nano-simkaarten geplaatst worden. Daarnaast is er ook plaats voor een micro sd-kaart van maximaal 32 GB.

Jelly

 

De telefoon krijgt de quadcoreprocessor die maximaal 1,1 GHz klokt. Aan de voorkant van het toestel zit een camera die foto’s in 2 megapixel schiet. De hoofcamera schiet foto’s in 8 megapixel. Omdat de telefoon zo klein is, kan je makkelijk een selfie maken met beide camera’s. De telefoon heeft een vervangbare batterij met een capaciteit van 950 mAh.

Jelly De telefoons worden in augustus verscheept. De prijzen voor de telefoons starten bij 59 dollar en dat is omgerekend ongeveer 54 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Officieel beeldmateriaal toont dunne schermranden OnePlus 5T lees verder

Google Pixel 3 2018

Bingo: eerste details Google Pixel 3 smartphones van 2018 gelekt lees verder

Samsung Galaxy event

Tipster onthult belangrijke componenten Galaxy S9 handsets lees verder

Motorola Moto G5 Plus

5 redenen om (niet) voor de Motorola Moto G5 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters