Jet Black iPhone 7 krijgt geen 32 GB-versie

iPhone 7 jet blackDe Jet Black-uitvoering van de iPhone 7 krijgt geen 32 GB-versie. De iPhone 7 en 7 Plus zijn in deze kleur alleen met 128 en 256 GB opslagruimte beschikbaar, ongeacht welke provider je hebt.

Kleine krasjes

Daarnaast heeft de gloednieuwe kleur van de iPhone 7 nog een nadeel. Als je het toestel wilt voorbestellen, staat er namelijk aan de onderkant van de pagina de waarschuwing dat de iPhone 7 Jet Black sneller krassen krijgt. Voor de mensen die dit een probleem vinden, raadt het Amerikaanse bedrijf dan ook aan een case te gebruiken.

Geen headphone-jack

Wat voor een aantal mensen ook een nadeel zou kunnen zijn, is dat de iPhone 7 geen headphone-jack heeft. In plaats daarvan komt Apple met de AirPods, dat zijn draadloze oordopjes die via Bluetooth verbinding maken met de iPhone. In tegenstelling tot veel andere draadloze koptelefoons zijn de AirPods niet aan elkaar verbonden met een draadje. Daardoor krijg je volledige bewegingsvrijheid. De optie om een ‘klassieke’ koptelefoon aan te sluiten op de iPhone 7 (Plus) heb je echter niet. Aan de AirPods hangt wel een flink prijskaartje: de draadloze oordopjes gaan 169 dollar kosten.

Andere vernieuwingen van de iPhone 7

Daarnaast heeft Apple nog een aantal andere vernieuwingen aangekondigd. Zo volgt het bedrijf het voorbeeld van onder andere Samsung en Sony en maakt het zijn nieuwe smartphonemodellen waterdicht. Ook zijn de camera’s in de nieuwe iPhones beter, waardoor ze sneller en betere foto’s zouden moeten maken. Bovendien gebruikt Apple met de A10 fusion voor het eerst een quad-core processor in zijn telefoons. Daardoor zou de iPhone 7 (Plus) tot veertig procent sneller moeten zijn dan de vorige iPhones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Edddd -

    Natuurlijk kun je wel je ‘klassieke’ koptelefoon aansluiten. Hiervoor wordt met de iPhone 7 nota bene standaard een verloopstekker meegeleverd.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters