Jet Black iPhone 7 krijgt geen 32 GB-versie

iPhone 7 jet blackDe Jet Black-uitvoering van de iPhone 7 krijgt geen 32 GB-versie. De iPhone 7 en 7 Plus zijn in deze kleur alleen met 128 en 256 GB opslagruimte beschikbaar, ongeacht welke provider je hebt.

Kleine krasjes

Daarnaast heeft de gloednieuwe kleur van de iPhone 7 nog een nadeel. Als je het toestel wilt voorbestellen, staat er namelijk aan de onderkant van de pagina de waarschuwing dat de iPhone 7 Jet Black sneller krassen krijgt. Voor de mensen die dit een probleem vinden, raadt het Amerikaanse bedrijf dan ook aan een case te gebruiken.

Geen headphone-jack

Wat voor een aantal mensen ook een nadeel zou kunnen zijn, is dat de iPhone 7 geen headphone-jack heeft. In plaats daarvan komt Apple met de AirPods, dat zijn draadloze oordopjes die via Bluetooth verbinding maken met de iPhone. In tegenstelling tot veel andere draadloze koptelefoons zijn de AirPods niet aan elkaar verbonden met een draadje. Daardoor krijg je volledige bewegingsvrijheid. De optie om een ‘klassieke’ koptelefoon aan te sluiten op de iPhone 7 (Plus) heb je echter niet. Aan de AirPods hangt wel een flink prijskaartje: de draadloze oordopjes gaan 169 dollar kosten.

Andere vernieuwingen van de iPhone 7

Daarnaast heeft Apple nog een aantal andere vernieuwingen aangekondigd. Zo volgt het bedrijf het voorbeeld van onder andere Samsung en Sony en maakt het zijn nieuwe smartphonemodellen waterdicht. Ook zijn de camera’s in de nieuwe iPhones beter, waardoor ze sneller en betere foto’s zouden moeten maken. Bovendien gebruikt Apple met de A10 fusion voor het eerst een quad-core processor in zijn telefoons. Daardoor zou de iPhone 7 (Plus) tot veertig procent sneller moeten zijn dan de vorige iPhones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Edddd -

    Natuurlijk kun je wel je ‘klassieke’ koptelefoon aansluiten. Hiervoor wordt met de iPhone 7 nota bene standaard een verloopstekker meegeleverd.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters