‘Officiële Beats Instagram foto toont Jet White iPhone 7’

Een nieuwe officiële promotiefoto van Beats by Dre lijkt de onaangekondigde Jet White iPhone 7 te tonen. Of gaat het hier toch om de oudere iPhone 5c?

Beats by Dre

Jet White iPhone 7
De iPhone 5c

Komt Apple dan toch met een Jet White iPhone 7? Volgens oplettende fans is het bewijs daarvoor vandaag op de officiële Instagram-pagina van Beats by Dre geplaatst. Op het eerste gezicht lijkt het om een simpele promotie-foto van de nieuwe koptelefoon van het bedrijf te gaan, de Studio Wireless. Onder de koptelefoon ligt echter een opvallende iPhone. Door de belichting lijkt het om een witte iPhone 7 te gaan. Afgelopen november doken er al geruchten op dat Apple van plan is om een witte variant te introduceren. Zo hoopt de smartphonefabrikant naar verluidt de verkoopcijfers een boost te geven.

Jet White iPhone 7

Neem dit nieuws vooral met een korrel zout. Normaliter zou Apple niet zomaar een nieuw product teasen middels Beats by Dre. Bovendien zou het na nadere inspectie ook gewoon om een witte iPhone 5c kunnen gaan. Apple verkoopt de goedkopere iPhone niet meer, dus het zou een opvallende zet zijn. Toch lijkt het tioestel overeen te komen met het mysterieuze model op de foto. De iPhone 5c had een glossy witte achterkant met een zwart Apple-logo. De volumeknoppen die te zien zijn komen ook overeen met die van de iPhone 5c. Aan de andere kant heeft de camera wel weer wat weg van de iPhone 7, al kan dat ook door de vervorming komen. Daarnaast lijken er ook antennebandjes zichtbaar te zijn, iets wat de iPhone 5c niet had. Of gaat het om de schaduw van de koptelefoon?

New moves. New places. #StudioWireless

Een foto die is geplaatst door Beats By Dre (@beatsbydre) op

Afwachten

Het moge duidelijk zijn dat we het allemaal zullen moeten afwachten. Vorige maand doken er mockups op van de Jet White iPhone 7, maar vervolgens bleek het om een hoesje te gaan. Apple heeft bovendien nog nooit buiten zijn jaarlijkse cyclus om een nieuwe kleur onthuld. Blijft de witte iPhone 7 een droom van fervente fans, of is Apple echt iets van plan?

Bron: Beats by Dre

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters