'Jolie wordt eerste Windows Phone 7-device van Sony Ericsson'

De afgelopen week begon de eerste Windows Phone 7-telefoon van Sony Ericsson in het geruchtencircuit te verschijnen. Veel is er niet bekend, maar we weten in ieder geval de codenaam Jolie en een paar specs.

Sony Ericsson logo green

Sony Ericsson timmert lekker aan de weg en buiten het hele arsenaal aan Android-toestellen dat de producent de laatste tijd op de markt zet is er ook een Windows Phone 7-telefoon in de maak, zo vertellen de geruchten. Het toestel zou gehuld gaan onder de codenaam Jolie en wordt als het goed is in ieder geval uitgerust met een 1GHz-processor. Er wordt zelfs voorzichtig gezegd dat dit een dual-core-exemplaar zal zijn. Verder heeft Jolie een qwerty-toetsenbord aan boord en wordt de schermgrootte door de insiders op 4″ geschat.

Verder weten we niet veel en zijn er alleen een aantal vage hints gegeven. De Jolie zou een soort opgevoerde Xperia X2 met Windows Phone 7 zijn en het design zou ergens iets weg hebben van dat van de Xperia X10. Een release zou tegen het eind van het jaar worden en over prijzen is nog niets bekend.

Bron: Esato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. rikk -

  Goh MichaelPB, vraag je je dat serieus af.
  Microsoft heeft het natuurlijk enorm laten liggen de afgelopen jaren maar doet met WP7 waarschijnlijk wel weer een technologische stap voorwaarts.

  Of de mobieltjesindustrie én de gebruikers hier weer massaal gebruik van gaan maken zullen we zien. Feit is dat 80% van de pc-markt op Windows draait en dat mainstreamgebruikers de overstap naar WP7 misschien wel als prettig/bekend zullen ervaren.
  De markt is op zich nog niet op slot met Symbian, Apple en Android als grootste spelers.

 2. Thomm -

  Dat vraag ik me dus ook af.. ik zelf denk dat ze hier net telaat zullen zijn.. ben wel heel erg benieuwd naar deze foon.. SE is goed opweg.

 3. michaelpb -

  Vraag me serieus af of Microsoft het hier nog gaat redden in de mobieltjesindustrie. In de States hebben ze nog wel aardig marktaandeel, maar hier is het niet zoveel meer. Zijn ze nog op tijd met windows phone 7 of piesen ze naast de pot?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters