Jon Rubinstein volgt Ed Colligan op als CEO bij Palm

Nadat Ed Colligan 16 jaar CEO is geweest bij Palm heeft hij besloten om wat anders te gaan doen. Zijn opvolger Jon Rubinstein is de voormalige baas van de hardware engineering-afdeling van Apple en was sinds oktober 2007 Executive Chairman van Palm.

Ed Colligan

Ed Coligan heeft aangegeven eerst een tijd te willen gaan genieten van zijn rust, waarna hij aan de slag gaat voor het bedrijf Elevation Partners. Dat bedrijf is een investeringsbedrijf dat een groot aandeel van Palm in zijn bezit heeft. De voormalige topman van Palm was eerst verantwoordelijk voor de productmarketing bij Palm. Hij verliet Palm daarna samen met Jeff Hawkins en Donna Dubinsky om het bedrijf Handspring op te richten, bekend van de eerste Treo-smartphones. Palm heeft toentertijd Handspring overgenomen, waarna Coligan weer voor het bedrijf Palm ging werken. Uiteindelijk werd hij daar president en CEO.

De nieuwe CEO van Palm zal morgen, 12 juni, beginnen met zijn nieuwe baan. Hij kwam in 2007 bij Palm te werken als Executive Chairman.

Rubinstein geeft het volgende commentaar op de vraag wat hij vindt van de manier waarop Ed Colligan de CEO-functie heeft vervuld: “Due in no small part to Ed’s courageous leadership, we’re in great shape to get Palm back to continuous growth.”

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters