Jon Rubinstein volgt Ed Colligan op als CEO bij Palm

Nadat Ed Colligan 16 jaar CEO is geweest bij Palm heeft hij besloten om wat anders te gaan doen. Zijn opvolger Jon Rubinstein is de voormalige baas van de hardware engineering-afdeling van Apple en was sinds oktober 2007 Executive Chairman van Palm.

Ed Colligan

Ed Coligan heeft aangegeven eerst een tijd te willen gaan genieten van zijn rust, waarna hij aan de slag gaat voor het bedrijf Elevation Partners. Dat bedrijf is een investeringsbedrijf dat een groot aandeel van Palm in zijn bezit heeft. De voormalige topman van Palm was eerst verantwoordelijk voor de productmarketing bij Palm. Hij verliet Palm daarna samen met Jeff Hawkins en Donna Dubinsky om het bedrijf Handspring op te richten, bekend van de eerste Treo-smartphones. Palm heeft toentertijd Handspring overgenomen, waarna Coligan weer voor het bedrijf Palm ging werken. Uiteindelijk werd hij daar president en CEO.

De nieuwe CEO van Palm zal morgen, 12 juni, beginnen met zijn nieuwe baan. Hij kwam in 2007 bij Palm te werken als Executive Chairman.

Rubinstein geeft het volgende commentaar op de vraag wat hij vindt van de manier waarop Ed Colligan de CEO-functie heeft vervuld: “Due in no small part to Ed’s courageous leadership, we’re in great shape to get Palm back to continuous growth.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters