Kabelaanbieder UPC start met gedeelde sim only-abonnementen

UPC gaat sim only-abonnementen aanbieden. Later dit jaar biedt de kabelaanbieder drie abonnementen aan. Die abonnementen kunnen gedeeld worden met anderen.

Kabelaanbieder UPC gaat weer mobiele abonnementen aanbieden

Zo’n gezinsabonnement is uniek in Nederland. Iedereen die meedoet met het abonnement heeft een eigen nummer en aansluiting. De belminuten, sms’jes en mobiele data worden met de andere leden gedeeld.

UPC biedt de abonnementen voorlopig alleen via een uitnodiging aan een groep klanten aan. Om te testen. Eind dit jaar zijn de drie sim only-abonnementen beschikbaar voor alle klanten.

De drie UPC Mobiel-abonnementen heten Basis, Meer en Eindeloos. Basis kost 12,50 euro per maand. Je krijgt hiervoor 300MB data, toegang tot meer dan een half miljoen wifispots, 100 belminuten en je kunt gratis sms’en.

Met de andere abonnementen krijg je ook toegang tot de wiftspots en kun je gratis. De Meer-bundel biedt 1500MB mobiele data en 400 belminuten. Eindeloos zit op 4000MB en onbeperkt bellen. Wanneer je het abonnement deelt met een ander, betaal je per extra simkaart 10 euro per maand meer.

Het is nog onbekend van welk netwerk UPC gebruik gaat maken. De vorige keer dat de aanbieder van televisie, vast internet en vast bellen ook mobiele abonnementen aanbood, zat het op het netwerk van Vodafone.

Bron: UPC Mobiel

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters