Kabelbreuk zorgt voor nieuwe storing bij Vodafone in Noord-Holland – Update

Vodafone laat via Facebook weten dat tijdens werkzaamheden een glasvezelkabel is gebroken. Klanten in Noord-Holland kunnen last hebben van wegvallende verbinding en kunnen soms niet bellen, sms’en of internetten met hun mobiel.

Vodafone logoDe provider laat via Facebook weten dat door een kabelbreuk in een van haar glasvezelverbindingen een storing is opgetreden in het noorden van het land. Klanten van Vodafone kunnen mogelijk in Noord-Holland tijdelijk niet internetten met hun mobiel en daarnaast kan ook het bellen en sms’en wegvallen. De kabel is in Amsterdam per ongeluk tijdens graafwerkzaamheden gebroken en ondermeer Vodafone en UPC hebben hierdoor last van de storing.

De kabel wordt beheerd door KPN, zo laat de concurrent weten. Vier van de zes kabels zijn al gerepareerd, de overige twee moeten nog gemaakt worden. De provider laat weten met man en macht aan het probleem te werken. De provider durft nog niet te zeggen wanneer het probleem opgelost is. Het aantal klanten dat op Twitter over de storing klaagt is nog relatief gering.

Update op 19/04/2012 om 16 uur:

Vodafone laat weten dat de storing inmiddels verholpen is. De provider laat weten dat KPN het probleem met de kabels inmiddels verholpen heeft.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters